reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
w poprzedniej pacy miałam tak, ze ja w ciazy tyrałam, a moja nowo przyjeta kleżanka zamiast sie uczyć non stop na L4 siedziała....

Gabi jakoś daję radę nie jest to łatwe, ale posuwam się małymi kroczkami na przód. Umówiłam się na czwartek do specjalisty w Centrum Zdrowia Matki Polki byłam szczerze zaskoczona ponieważ myślałam ze będzie trzeba poczekać na to nawet miesiąc, a tu niespodzianka, po za tym niedługo święta robię wigilię u siebie wiec jest czym zająć głowę...

witam

Sylwia masz rację pieniądze swoją drogą ale jeśli facet siedzi w domu to pomalutku zaczyna się problem z samooceną.... może nie przyzna się że tak jest ale łapie dołka i wszyscy wokoło to odczuwają..... przerobiłam to i nie zazdroszczę..... ale trzymam kciuki....

Brzuchatki co do smarowania to smarowałam się tylko delikatnym balsamem a rozstępy mam na piersiach i pośladkach:crazy::crazy::crazy:
taki efekt uboczny naszego szczęścia......

Ja ostatnio doszłam do wniosku że chyba przez całą ciążę nie pójdę na L4- bo za każdym razem jak pracowałam to na usg było ok a gdy tylko poszłam na zwolnienie to :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

może już schizuję.......

długo nic nie pisalam ale cały czas podczytuję ( to chyba juz uzależnenie - ale za to jaie przyjemne).A ja leżę przeziębiona w domku i na nic nie mam siły.
No to prawda dawno Cię nie było.
Zdrówka Ci życzę, wracaj do Nas szybciutko :tak::tak:

Cześć dziewczynki
mam pytanko,brała któraś z was lutenyl?mi lekarz przepisał na wywołanie miesiączki,wzięłam wczoraj pierwsza tabletkę a dzisiaj wstałam cała spuchnięta,już mi przeszło ale poczytałam ulotkę i sie przeraziłam,po tym nawet auta nie można prowadzić!
pozdrawiam i mam nadzieję,że Mikołaj był wczoraj milusi?:-)
Ja kiedyś brałam ale było ok, może masz jakieś uczulenie?

dziewczyny juz 38st...mam wziac cos na zbicie? czy jechac do szpitala....zaczynam sie martwic...
I jak się dziś czujecie? Mam nadzieje, że już lepiej;-)

AGA IRl, Aga AJ, Pyzuniagaj,Pixelko, Mirka, Syla, Słodziutka, Alutka, Mała, ALicja, Selenka, Agi, Ona, Wana Carii, Wróbelek, Enka, Beata, Dilajla, Gabi, Ola, Mordoklejka, Guśka, Cyniczna, Ola, Mordoklejka, jężyk, anesto, Also, Niusia, Luiza, Agata, Alutka, Enka, Doka, Szafirek, Kinguś, Kasik, DOka...............ale nas jest co...????????
No to prawda dużo Nas.
I co raz więcej dziewczynek z brzuszkami;-) ja się bardzo cieszę bo już wkrótce czekam na fluidki.
Druga @ ma być 15.12 i zabieram się do pracy :-D:-D:-D

Ja mam oczywiście już schizę, w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej wizyta u lekarza i już się zaczęło. W tamtym tygodniu w środę i w czwartek czułam jak się dzidzia wierci w brzuchu, a teraz jakoś tak nie bardzo, tzn. czasami coś tam czuję tak mi się przynajmniej wydaje. No i już schizuję. Ale wczoraj odkryłam, że chyba robią mi się rozstępy na bokach brzucha, a od ponad miesiąca używam kremu przeciw rozstępom (prawie codziennie) i oliwki raz w tygodniu. Ale co tam byle by tylko moja dzidzia była zdrowa.
Będzie dobrze na pewno :tak::tak::tak::tak:

Syla przytulam mocno.

Gabi jakoś daję radę nie jest to łatwe, ale posuwam się małymi kroczkami na przód. Umówiłam się na czwartek do specjalisty w Centrum Zdrowia Matki Polki byłam szczerze zaskoczona ponieważ myślałam ze będzie trzeba poczekać na to nawet miesiąc, a tu niespodzianka, po za tym niedługo święta robię wigilię u siebie wiec jest czym zająć głowę...
Ty dzielna dziewczynka jesteś :tak::tak: Życzę Ci aby wszystko szło w coraz lepszym kierunku.

reklama
Kinguś nie jestem ale jakie mam wyjście, płakać, choćbym i oczy wypłakała to i tak nic nie zmieni ... czekam na nowy rok przyszły nie może być gorszy od tego...

Do góry