aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem na troszeczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to prawda dawno Cię nie było.długo nic nie pisalam ale cały czas podczytuję ( to chyba juz uzależnenie - ale za to jaie przyjemne).A ja leżę przeziębiona w domku i na nic nie mam siły.
Ja kiedyś brałam ale było ok, może masz jakieś uczulenie?Cześć dziewczynki
mam pytanko,brała któraś z was lutenyl?mi lekarz przepisał na wywołanie miesiączki,wzięłam wczoraj pierwsza tabletkę a dzisiaj wstałam cała spuchnięta,już mi przeszło ale poczytałam ulotkę i sie przeraziłam,po tym nawet auta nie można prowadzić!
pozdrawiam i mam nadzieję,że Mikołaj był wczoraj milusi?:-)
I jak się dziś czujecie? Mam nadzieje, że już lepiej;-)dziewczyny juz 38st...mam wziac cos na zbicie? czy jechac do szpitala....zaczynam sie martwic...
No to prawda dużo Nas.AGA IRl, Aga AJ, Pyzuniagaj,Pixelko, Mirka, Syla, Słodziutka, Alutka, Mała, ALicja, Selenka, Agi, Ona, Wana Carii, Wróbelek, Enka, Beata, Dilajla, Gabi, Ola, Mordoklejka, Guśka, Cyniczna, Ola, Mordoklejka, jężyk, anesto, Also, Niusia, Luiza, Agata, Alutka, Enka, Doka, Szafirek, Kinguś, Kasik, DOka...............ale nas jest co...????????
Będzie dobrze na pewnoJa mam oczywiście już schizę, w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej wizyta u lekarza i już się zaczęło. W tamtym tygodniu w środę i w czwartek czułam jak się dzidzia wierci w brzuchu, a teraz jakoś tak nie bardzo, tzn. czasami coś tam czuję tak mi się przynajmniej wydaje. No i już schizuję. Ale wczoraj odkryłam, że chyba robią mi się rozstępy na bokach brzucha, a od ponad miesiąca używam kremu przeciw rozstępom (prawie codziennie) i oliwki raz w tygodniu. Ale co tam byle by tylko moja dzidzia była zdrowa.
Ty dzielna dziewczynka jesteś Życzę Ci aby wszystko szło w coraz lepszym kierunku.Gabi jakoś daję radę nie jest to łatwe, ale posuwam się małymi kroczkami na przód. Umówiłam się na czwartek do specjalisty w Centrum Zdrowia Matki Polki byłam szczerze zaskoczona ponieważ myślałam ze będzie trzeba poczekać na to nawet miesiąc, a tu niespodzianka, po za tym niedługo święta robię wigilię u siebie wiec jest czym zająć głowę...