agata077
Czerwcowa mama 2009
Witam
Tez nie wytrzymalam i weszlam na czerwcowki. Ale glupie baby!!! Macie racje mysla tylko o tym zeby dobrze wygladac i o kasie. Szkoda mi ich ze nie sa kochane za to jakie sa w srodku. Ja bardzo lubilam sie opalac na solarium ale tak kochalam moja dzidzie ze to nie bylo problemem. Cieszylam sie i nie mialam czasu na glupoty.
Nasze brzuchatki to maja inne hobby- CIAGLE JEDZA!!!
I wspolczuje czerwcowkom bo tam rzeczywiscie wogole nie ma klimatu...
ja równiez zajrzałam do Was i poczułam sie urazona jest mi przykro dilajla kluseczka i pixelka ze wszyskiech stawiacie pod jednym murem ja rowniez stracilam ciaze nie jedna nie dwie ale trzy ostatnia w lutym tego roku ale czy z tego powodu musze sie zadreczac co mysle czuje jest moje nikt nie zabierze mi tego a zeby bylo smieszniej pierwszego aniolka puscilam do nieba jak jeszcze forum nie istnialo nie bylo komu sie wyplakac powiedzcie mi z reka na sercu czy rzeczywiscie postepujecie idealnie czy zdajecie sobie sprawe ile czyha niebezpieczenst na nasze kochane istoty Powiadacie ze nie ma klimatu... hmm polubilam was nie za to co piszecie i jak myslicie tylko za to kim jestescie JEST MI PRZYKRO !!!!!