reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki :-)
u mnie mkołaj był dostałam nową klawiature i myszke a dzis jeszcze monitorek bedzie strasznie sie ciesze mam nadzieje ze do Was mikołaj tez zawitał

odnośnie poruszonego tematu to ja tez weszłam z ciekawości na czerwcowki i prawde powiem jestem zbulwersowana ale komentowac nie bede niech każdy robi jak chce byle tylko poźniej płaczu z tego nie było i pytań DLACZEGO

SZAFIRKU kochanie 3 mam kciuki aby ta wizyta nie była zbyt stresująca dla Ciebie buziaczki bądź dzielna :tak:
pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zabieram sie dalej do przatania

Witam się i melduję że żyjemy i mamy się dobrze.

wszystkim fasolkowym mamusiom życzę spokojnych 9 miesięcy, te co mają już duże brzuszki niech pogłaszczą od e-cioci, a starającym się zyczę jak najszybciej dwóch kreseczek.
dziewczynkom które są "Swieżo" po stracie życzę szybkiego powrotu spokoju i dużo cierpliwości i przesyłam mnóstwo uśmiechu.
A nam wszystkim życzę jak najmniej kłótni bo doczytałam że znomu coś się dzieje na wątku i aż nie chce mi się czytać dokładnie o co chodzi.

Prycham i kicham fluidkami
miłego dnia

Magda 84 i Kingus, mialysmy byc majowkami... To tak slicznie brzmialo jak zaden inny miesiac. Uwielbiam maj. Mam nadzieje ze bedziemy juz grubaskami w tym maju....
Mam nadzieje, że tak będzie :tak::tak::tak::tak:

Kinguś jeszcze kilkanascie dni do 2@ i odliczanie do staranek....akurat bedzie sierpniowo-wrzesniowy dzidzius :-)
Bardzo się cieszę, że dostałam zielone światełko :-D A jeszcze bardziej cieszę się, że jestem z Wami i mnie wspieracie i będziecie "atakować" fluidkami jak zajdzie taka potrzeba :-D:-D:-D

Szafirku trzymaj się, jesteś bardzo dzielna, buziaczki dla Ciebie.

Dzisiaj jestem w 12 tyg ciazy i pelna obaw co bedzie dalej. Nastepne USG dopiero 20styznia.
Bardzo się cieszę.

Piękny maluszek:-):-):-)

mikolaj_ramka.jpg

Cześć dziewczyny:-)
Selenko Cudny ten Twój maluszek,no po prostu piękny..
u mnie był Mikołaj,dostałam prezent praktyczny bo taki chciałam,ale najbardziej podobała mi sie torebka z kartką,która mnie rozbroiła:
,,Dla Grzecznej Izuni ( tak mam na imię:-)) od Św. Mikołaja.
P.S. Jeszcze w tym roku do Ciebie wrócę"...

Hej,Selenko śliczny dzidziuś.Bardzo się cieszę naparwdę !!!!!!!!!!
Mój M dostał od mikołaja malutką maskotkę nietoperza i oszalał.Jeszcze nigdy z niczego chyba się tak nie cieszył:szok::rofl2: Ukł. też się podobała.A slodycze zaniósl do kuchni i stwierdził,że będą na później:baffled:
O mnie ten święty zapomniał.Może niegrzeczna byłam:zawstydzona/y:
Ale za to ten prawdziwy przyszedł o północy,bo mu "zimno jak nikt nie przytula" i został już do rana.W końcu nie każdy ma prawdziwego Mikołaja to nie będę narzekać:tak:
Łeb mnie boli,dosłownie cała noc nie spałam,ani minuty:dry:
Trzymajcie się,buziaki dla wszystkich.Pa.

reklama
gabi mnie chyba juz tylko moja niunia przytula w nocy bo spi ze mną... bo m o mnie zupełnie zapomniał...śpi na kanapie i marzy tylko o tym by mieć świety spokój i by Wika szła spać...a ona przed 22 nie zasypia....ja zaś po 22 juz detka po całym dniu i tak sie codziennie rozmijamy....a w dodatku stwierdził, że mała odkad jest ze mna w domu zrobiła sie rozpieszczona i nieznośna....przykro mi było, bo tyle czasu i serca dziecku poświęcam .... niedługo bedziemy na swiecie mieli drugie i juz nigdy tyle czasu mieć dla niej nie będę....

Do góry