reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki :-)
u mnie mkołaj był dostałam nową klawiature i myszke a dzis jeszcze monitorek bedzie strasznie sie ciesze mam nadzieje ze do Was mikołaj tez zawitał

odnośnie poruszonego tematu to ja tez weszłam z ciekawości na czerwcowki i prawde powiem jestem zbulwersowana ale komentowac nie bede niech każdy robi jak chce byle tylko poźniej płaczu z tego nie było i pytań DLACZEGO

SZAFIRKU kochanie 3 mam kciuki aby ta wizyta nie była zbyt stresująca dla Ciebie buziaczki bądź dzielna :tak:
pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zabieram sie dalej do przatania

Witam się i melduję że żyjemy i mamy się dobrze.

wszystkim fasolkowym mamusiom życzę spokojnych 9 miesięcy, te co mają już duże brzuszki niech pogłaszczą od e-cioci, a starającym się zyczę jak najszybciej dwóch kreseczek.
dziewczynkom które są "Swieżo" po stracie życzę szybkiego powrotu spokoju i dużo cierpliwości i przesyłam mnóstwo uśmiechu.
A nam wszystkim życzę jak najmniej kłótni bo doczytałam że znomu coś się dzieje na wątku i aż nie chce mi się czytać dokładnie o co chodzi.

Prycham i kicham fluidkami
miłego dnia

Magda 84 i Kingus, mialysmy byc majowkami... To tak slicznie brzmialo jak zaden inny miesiac. Uwielbiam maj. Mam nadzieje ze bedziemy juz grubaskami w tym maju....
Mam nadzieje, że tak będzie :tak::tak::tak::tak:

Kinguś jeszcze kilkanascie dni do 2@ i odliczanie do staranek....akurat bedzie sierpniowo-wrzesniowy dzidzius :-)
Bardzo się cieszę, że dostałam zielone światełko :-D A jeszcze bardziej cieszę się, że jestem z Wami i mnie wspieracie i będziecie "atakować" fluidkami jak zajdzie taka potrzeba :-D:-D:-D

Szafirku trzymaj się, jesteś bardzo dzielna, buziaczki dla Ciebie.

Dzisiaj jestem w 12 tyg ciazy i pelna obaw co bedzie dalej. Nastepne USG dopiero 20styznia.
Bardzo się cieszę.

Piękny maluszek:-):-):-)

mikolaj_ramka.jpg

Cześć dziewczyny:-)
Selenko Cudny ten Twój maluszek,no po prostu piękny..
u mnie był Mikołaj,dostałam prezent praktyczny bo taki chciałam,ale najbardziej podobała mi sie torebka z kartką,która mnie rozbroiła:
,,Dla Grzecznej Izuni ( tak mam na imię:-)) od Św. Mikołaja.
P.S. Jeszcze w tym roku do Ciebie wrócę"...

Hej,Selenko śliczny dzidziuś.Bardzo się cieszę naparwdę !!!!!!!!!!
Mój M dostał od mikołaja malutką maskotkę nietoperza i oszalał.Jeszcze nigdy z niczego chyba się tak nie cieszył:szok::rofl2: Ukł. też się podobała.A slodycze zaniósl do kuchni i stwierdził,że będą na później:baffled:
O mnie ten święty zapomniał.Może niegrzeczna byłam:zawstydzona/y:
Ale za to ten prawdziwy przyszedł o północy,bo mu "zimno jak nikt nie przytula" i został już do rana.W końcu nie każdy ma prawdziwego Mikołaja to nie będę narzekać:tak:
Łeb mnie boli,dosłownie cała noc nie spałam,ani minuty:dry:
Trzymajcie się,buziaki dla wszystkich.Pa.

reklama
gabi mnie chyba juz tylko moja niunia przytula w nocy bo spi ze mną... bo m o mnie zupełnie zapomniał...śpi na kanapie i marzy tylko o tym by mieć świety spokój i by Wika szła spać...a ona przed 22 nie zasypia....ja zaś po 22 juz detka po całym dniu i tak sie codziennie rozmijamy....a w dodatku stwierdził, że mała odkad jest ze mna w domu zrobiła sie rozpieszczona i nieznośna....przykro mi było, bo tyle czasu i serca dziecku poświęcam .... niedługo bedziemy na swiecie mieli drugie i juz nigdy tyle czasu mieć dla niej nie będę....

Do góry