reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka, nareszcie w domku...musiałam odebrać mała od babci....
dzidzius zyje, rusza się i bije mu serduszko...ma już 42 mm do odpowiada 11,2tc...a ja dopiero w 10t4dni więc chyba dosc duzy ten mój ktoś....:tak:....podobno wszytsko bardzo dobrze i mama sie niczym nie martwić, brac luteinke i zgłosić na usg 18.12.08....ulzyło mi ale wiecie, ja chyba nie potrafie tak do końca cieszyc się, ze jestem w ciazy...a tak bym chciała ......tylko ten strach

uciekm buziaki

reklama
Aniu wspaniałe wieści!!!!! Oby takich jak najwięcej...baaaa oby wszystkie tak wyglądały!!

Wiec i jak się żegnam z Wami.. zmykam do meża.

Buziale dla wszystkich dziewczynek

paaaa

hej ja na chwilke...
weszlam zobaczyc jak ani poszlo....
gratuluje aniu:) widac twoj strach nie ma podloza na szczescie:):):) tak trzymac zby winiki zawsze byly dobre:)
wonka ja poronilam 3 razy i tez nie biore zadnej luteiny :)badania kompleksowe zrobili mi po 3 poronieniu dopiero bo tak tu jest:)pozostaje mi wierzyc ze tym razem aspiryna pomoze i wszystko skonczy sie dobrze:)
i wiecie co? ja sie jakos nie denerwuje:) wiem ze urodze tego synka w sierpniu:) naprawde:)i schizy mnie nie nachodza:) no ale to sie moze zmienic z uplywem czasu hehehhe:0 albo i nie

hmmm zjadlabym cos...
chyba sobie zrobie taka jajecznice z wkruszona bulka do tego....mniam.....oj chyba tak....ide.....moze jeszcze zajrze na chwilke:)
jak na raziepozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczynki

pixella 77 cieszę się Twoje maleństwo ślicznie rośnie...
Mój dzień przeleciał jakoś.. jutro idę do gina..kazali mi iść dopiero 6 tyg po zabiegu do kontroli ale L4 z czasu ciąży kończy mi się jutro a nie czuję się na siłach żeby od piątku wrócić do pracy...mam nadzieję że lekarz nie będzie stwarzał oporów..moja Jula znów pytała dziś czy dzidziuś jest w brzuszku...:-( i znowu z łzami w oczach tłumaczyłam Misi że dzidziusia Bozia zabrała do nieba:-( ciężko mi.. ale staram się nie płakać..choć czasem mi nie wychodzi..

reklama
Witam Was dziewczynki!
Na wstepie Magda84 i szafirku bardzo,ale to bardzo mi przykro............wiem ze zadne słowa nie sa w stanie ukoić Waszego bolu :-( z każdym dniem jest nas coraz więcej i to jest najsmutniejsze niestety:-(.Aga irl.teraz na pewno się uda............wierze w to :tak:.Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

Do góry