reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
widzisz Aga Ty,a zresztą wszystkie ciężarowki sa dla mnie jedna wielka nadzieja:tak:.Tak jak pisałam wczesniej dzieki Wam (brzuchatki) mam WIARę,SIłę I NADZIEJE-ę NA TO ZE my tez kiedys(a mam nadzieje ze to juz nie dlugo)zobaczymy te dwie upragnione kreseczki na tescie i ze wkoncu bedzie wszystko o.k:-)

Czesc. Przerazona jestem tymi pedofilami w nk!!! Ale to okropne ! A moj szwagier ma zdjecie cory w majtkach bo smieszne!!! Nie mam dzieci ale caly dzien chodze jakas przerazona i gadam wszystkim. Juz kasuja te profile bo sprawdzalam w gazecie prawnej na forum

Puk,puk.....
Wrócilam.....jestem...właśnie nadrobilam zaległości.....i jestem na bierząco.....

Pixelko...piękne wieści...gratuluję....
Karolka...kochana pomodlę się.....trzymaj się dzielnie....
Edytko....BARDZO,bardzo bardzo bardzo dziękuje....Ty wiesz za co....kochana jestes....;-)
Selenko....Ty wiesz co.....głowa do góry....;-)

Wszystkie Was pozdrawiam......i raz jeszcze dziękuję za miłe slowa dotyczace mojego Szczypiorka....
Spokojnego wieczoru......

Witaj Enka1! ja równiez mocno przezyłam to co napisała Jezyk,nawet weszłam na te profile poprostu masakra :no:a tam wszedzie pod profilami cytuje:leże w śmietniku w kartonie po żelkach kto mnie przygarnie"to jest normalnie szok,ja nie wiem jak tak można pisać,to są ludzie bez serca:szok:

Ja to naprawde jestem naiwna bo szukalam a te najgorsze rzeczy juz usuneli i dziwilam sie o co chodzi. Ale jak sie tam troche przejrzy to i ja skumalam.... Jakos nie moglam uwierzyc i dopuscic do siebie takich rzeczy

reklama
Do góry