reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,mnie też calkiem wiadomość od Szafirka wytrąciła z równowagi:no:
Kurcze,kurcze,kurcze:wściekła/y:

Jeżyk,super,że od Ciebie chociaż dobre wieści.Ja się wybieram do gina 16.
Oj zazdroszczę Ci suwaczka,ja na razie pozwalam sobie najwyżej wstać coś podgrzać M do żarcia,czyli góra kilka minut:baffled:
Buziaki dla wszystkich.:-) A najwieksze dla Szafirka.:zawstydzona/y:
Agairl,no nikt mnie nie ma na nk,bo ja baaardzo ostrożna jestem.Ale jak ładnie poprosisz,to się zastanowię:-p

a ja po wizycie u ginka, 4 probówki krwi utoczone....niby wszystko ok, luteine mamm nadal brać, zwolnienie do 19 grudnia - tak chciałam....a jutro na 16 na USG mam podjechać by sprawdził co z tym moim maleństwem i czy mimo takich nedznych objawów ciazowych rośnie jak nalerzy, z badania ginek. wynikało, że tak...ale usg to usg...

Witaski dziewczynki w ten piękny dzionek dzisiaj!

Szafirku (Kasiu) jak dziś się czujesz? Popłakałaś sobie troszkę?Wiesz że jestem dla Ciebie.. jak coś to dzwon!

Jezyk wiec oszczędzaj siły. Poleż teraz i nie forsuj się zbytnio... baaa ale co ja mówię Ty i tak wiesz to wszystko lepiej niz ja :tak:;-) Cieszę się że u Was wszystko wporządeczku. Niech tak będzie do lutego!! ehhhh ja też miałam termin na lutego :zawstydzona/y::-( Ale ... tak bywa niestety... teraz ma być już tylko lepiej? Prawda?:tak:

Mika więc zobaczymy jaką dietkę da Ci ten diabetolog. Ale też swoją drogą dziwne że kobieta w ciąży ma podejrzenie cukrzycy ciążowej i żeby dostać się do specjalisty takie kolejki:wściekła/y::angry: normalnie nie powiem nic więcej jak POLSKA służba zdrowia. Ale ma być lepiej jak sprywatyzują szpitale ;-):-p:eek::laugh2:

Gabi rybka jesteś? Jesoooo ale mam tych rybek... W domu siostra(08.03) i brat(11.03) rybki i siostrzenieci (04.03) i siostrzenica (14.04) :szok::laugh2: ale uwielbiam te osóbki hihhihihihii

Madzia(modroklejka) Ty wiesz co chcę Ci powiedzieć. Nic tylko musi zadziałać Twój urok osobisty.. a jak nie.. to będzie Mąż górą :zawstydzona/y::laugh2::-p:-D

guska mam nadzieję że mleko z czosnkiem wkońcu zaczęło działać i czujesz się zdecydownie lepiej i nie musisz tyle już kaszleć! Zdrówka Wam życze kochani..

Also (Alu) fajnie że wypad do rodziców udał się. Coś wspominałaś że teraz na dłużej będziesz chciała do nich jechać pociągiem? Czy nie tak? A jak na Twój brzunio zareagowali? Pewnie pochwałom nie było końca:tak::-p

Allaa a Ty jak się czujesz i jak maleńswto? Nic nie napisałaś o teh zmywarce!! Wybraliście już jakiś model? Czy nic wartego i godnego uwagi nie było?

Dilajla - a Wy jak się czujecie? Dolegliwości przeszły już? Czemu tak mało do nas piszesz? Trzymaj się cipelutko i tęskno do Twych postów!

pixelka i jak Twój niejadek? Zaczełą coś wkońću ładnie jeść? Jak się Ty ogółnie czujesz? I na kiedy masz znów usg? Coś chyba przed świętami tak?

Andzi takk!!Do Ciebie się tyczy "leniuszek" bo tylko jedna Andzi jest na BB:-p:confused2::laugh2: Odezwij się do nas.. będzie raźniej!

Wróbelek i jak w pracy? Dajesz radę? Dolegliwości nadal Ci dokuczają tak bardzo że tak mało Ciebie? Jak maleństwo w brzuszku?

Martuś a Ty kiedy masz wizytę i usg? Jak się czujecie? Bleeee?:laugh2::-D

Kasiek(Kasiu) a Twoje USG zbliża się duuużymi krokami!! Jeszcze tydzień... i będziesz szczęsliwa a my razem z Tobą.

miglak nic do nas nie piszesz :-( Udzielasz się często na lipcówkach a do nas nie zaglądasz. Ale w naszej pamieci jesteś i również Ciebie otaczam swą modlitwą.!

Agula Irl więc kiedy wybiera się nasza "najświeższa" ciężaróweczka do lekarza?

Mam nadzieję że żadnej ciężaróweczki nie pominęłam :zawstydzona/y: Jeśli tak przykro mi... pamiec czasem jest zawodna niestety. Wszystkie prosze pogłaszcie brzuszek od e-cioci!:laugh2:

Cześć dziewczynki!

Szafirku jest mi bardzo przykro z powodu twojej tragedii... Mocno cię ściskam :-(

Niestety prawda jest taka, że wszystkie nie jesteśmy tu bez powodu - jesteśmy obarczone podwyższonym ryzykiem i musimy się z tym liczyć czy nam się to podoba czy nie...

Pati więc w czwartek mocno kciuki zaciśnięte!! I nic tylko połamania języka Ci życzę!:-p:-D:laugh2:

Kinguś kochana. Wiec powiedz kiedy imprezka to się przygotuję i ja załatwię przegrychę! Mogą być kiszone ogórki??? HIhihihii

Karolka i jak ten Twój M!!!! Odbraził się :-p:-D:laugh2: Jak się czuje tata? Przeszła mu gorączka?

Sylwia niech ten ginek wkońcu Wam pomoże i niech następna @ już do Ciebie nie zawita. Życze Ci tego z całego serducha.

Agatko kochana jak po lekarzu? Dowiedziałaś się czegoś interesującego? Czekam na wiadomości od Ciebie!

Kasiu(Szafirku) kochana tulę Cię.... i tulę... nic więcej nie umiem mądrego wymyślić.:-(

Mała Agula ehhhhh ta Anglia wcale na Ciebie dobrze nie wpływa!!! Bo nie dajesz nic znaków życia!

Agula AJ milczysz :-( Wiec pewnie komputer w naprawie :-( ehhhh jak Ciebie tutaj brak!!!!!!!!!!! WRACAJ DO NAS!!!!

Małgosiu (Meggie) Ty również!!!!!!!!!!!!!! Ale jak widzę chyba dla Ciebie jest to zbyt cieżkie...:-(i wcale się nie dziwię....Trzymaj sie kochana!Buźka dla Ciebie

Marzenko a Ty znów zamilkłaś :-( Praca?
Ehhhh jeśli chodzi o Twe myśli... jesli potrzebujesz odskoczni od tego "szaleństwa ciązowego" to owszem wrzuć na tzw luz.. ale wydaje mi się że rok... to strasznie długo.. bo tak jak piszesz zegar biologiczny nasz tyka niestety nieubłaganie. Ale to Wasz/Twój wybór. Życzę Ci byś jednak nie musiała nad tym gdybać żeby teraz @ do Ciebie już nie zawitała!

Alutka!! Hej hej hej... wiec czekam jutro na Ciebie i Twą wzmożoną aktywność na BB;-):tak::-D:laugh2:

Doti82 a u Ciebie kiedy staranka? Wybacz jeśli pytam Cię o to po raz kolejny ale.. pamieć chyba zaczyna mnie zawodzić jeśli chodzi o nowe dziewczynki :zawstydzona/y:

enka a ja widzę że z Ciebie nocny marek. Zawsze tak późno do nas przychodzisz, czemuż to? Piekny suwaczek owulacyjny!! Oby się przydał jak najszybciej.

pyzuniagaj.. czemu tak malutko do nas piszesz??? Napisz cos od siebie! Buziaczki dla Ciebie i dziękuje za pamieć!!!!!:rofl2:

Ola jest tutaj kto?? Pytasz się i uciekasz :-p;-)

Lansoletka tak jesteśmy tutaj jakby nie patrząc wbrew swojej woli.. ale los zdecydował za nas. Teraz trudno nam pojąć po co nam TAKA tragedia... lecz wydaje mi się że dobry Bóg wie co dla nas w danej chwili jest najlepsze :sorry:

Ostatnia edycja:
Witajcie....
Szafirek.....Kasiu tak bardzo mi przykro,zadne słowa nie ukoja Twojego bólu,tule Cię bardzo mocno i pamiętaj ,ze zawsze mozesz na nas liczc......
Doka....miło mi,ze Małż by pomógł ale ciut daleko...hihi....

A ja wczoraj miałam cięzki wieczór....a o nocy nie wspomnę....oj popłakałam i to ostro....znowu wszystko wróciło.....:-(.....
Jestem dziś ostatni dzien z Wami...wieczorem oddaję kompa.....
Nie wiem jak to przetrwam...pewnie zabiorę się za porządki...wkoncu grudzien sie zaczął.....

Selenko....dzieki za pamięc,;-)
Edytko.....;-)
Kasiek....tak jakos Ciebie mało....
Niusia....bede trzymała kciuki za obronę....ale Ty zdolna dziewuszka jestes i napewno sobie poradzisz.....
Mała....czekamy na wiesci....
Also...duzo duzo zdrówka dla Mamy.....
Gabi....jak boczki?.....
Pyzunia...dzięki za miłe słowa....

Abereska,Anesto,Allaa,Alicja,Alutka,Cyniczna,Beti,Ona,Agi,
Guska,Dilajla,Pixelka,Aga Ir,Katja,Karola,Kingus,Mireczko,
Mordklejko,Wonka,Enka,Doka,Doti,Syluś,Wróbelek......
wszystkie cieplusio pozdrawiam i życzę dobrego nastroju no i zdrówka bo pogoda niezbyt przychylna......

reklama
Szafirku kochana tulę Cię z całej siły.
Słodziutka teraz chodze tak na 12 do pracy bo to taka najlepsza pora i po 2-3 godzinach wracam musze chociaz troche dorobic bo moj M nie da rady nas tu utrzymac sam. A z dzidzia mam nadzieje ze dobrze. Piersi bola mnie niesamowicie, a mdłości teraz mam głównie w porze obiadowej, wieczorem i w nocy..........
Pixellko czekam na Twoje usg

Do góry