Witaski dziewczynki w ten piękny dzionek dzisiaj!
Szafirku (Kasiu) jak dziś się czujesz? Popłakałaś sobie troszkę?Wiesz że jestem dla Ciebie.. jak coś to dzwon!
Jezyk wiec oszczędzaj siły. Poleż teraz i nie forsuj się zbytnio... baaa ale co ja mówię Ty i tak wiesz to wszystko lepiej niz ja
;-) Cieszę się że u Was wszystko wporządeczku. Niech tak będzie do lutego!! ehhhh ja też miałam termin na lutego
:-( Ale ... tak bywa niestety... teraz ma być już tylko lepiej? Prawda?
Mika więc zobaczymy jaką dietkę da Ci ten diabetolog. Ale też swoją drogą dziwne że kobieta w ciąży ma podejrzenie cukrzycy ciążowej i żeby dostać się do specjalisty takie kolejki
normalnie nie powiem nic więcej jak POLSKA służba zdrowia. Ale ma być lepiej jak sprywatyzują szpitale ;-)
Gabi rybka jesteś? Jesoooo ale mam tych rybek... W domu siostra(08.03) i brat(11.03) rybki i siostrzenieci (04.03) i siostrzenica (14.04)
ale uwielbiam te osóbki hihhihihihii
Madzia(modroklejka) Ty wiesz co chcę Ci powiedzieć. Nic tylko musi zadziałać Twój urok osobisty.. a jak nie.. to będzie Mąż górą
guska mam nadzieję że mleko z czosnkiem wkońcu zaczęło działać i czujesz się zdecydownie lepiej i nie musisz tyle już kaszleć! Zdrówka Wam życze kochani..
Also (Alu) fajnie że wypad do rodziców udał się. Coś wspominałaś że teraz na dłużej będziesz chciała do nich jechać pociągiem? Czy nie tak? A jak na Twój brzunio zareagowali? Pewnie pochwałom nie było końca
Allaa a Ty jak się czujesz i jak maleńswto? Nic nie napisałaś o teh zmywarce!! Wybraliście już jakiś model? Czy nic wartego i godnego uwagi nie było?
Dilajla - a Wy jak się czujecie? Dolegliwości przeszły już? Czemu tak mało do nas piszesz? Trzymaj się cipelutko i tęskno do Twych postów!
pixelka i jak Twój niejadek? Zaczełą coś wkońću ładnie jeść? Jak się Ty ogółnie czujesz? I na kiedy masz znów usg? Coś chyba przed świętami tak?
Andzi takk!!Do Ciebie się tyczy "leniuszek" bo tylko jedna Andzi jest na BB
Odezwij się do nas.. będzie raźniej!
Wróbelek i jak w pracy? Dajesz radę? Dolegliwości nadal Ci dokuczają tak bardzo że tak mało Ciebie? Jak maleństwo w brzuszku?
Martuś a Ty kiedy masz wizytę i usg? Jak się czujecie? Bleeee?
Kasiek(Kasiu) a Twoje USG zbliża się duuużymi krokami!! Jeszcze tydzień... i będziesz szczęsliwa a my razem z Tobą.
miglak nic do nas nie piszesz :-( Udzielasz się często na lipcówkach a do nas nie zaglądasz. Ale w naszej pamieci jesteś i również Ciebie otaczam swą modlitwą.!
Agula Irl więc kiedy wybiera się nasza "najświeższa" ciężaróweczka do lekarza?
Mam nadzieję że żadnej ciężaróweczki nie pominęłam
Jeśli tak przykro mi... pamiec czasem jest zawodna niestety. Wszystkie prosze pogłaszcie brzuszek od e-cioci!