reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

szafirku strasznie mi przykro ....aj jakie to wszystko do d...y
szlak mnie trafia kumpela znowu w ciazy z innym facetem to juz bedzie jej 4 dziecko i krew mnie zalewa bo to naprawde dziewczyna bez wyczucia taktu

siostra pojechala poprzytulalam troszke maluszka...maly slodziak ale lekarz kieruje malucha znowu do szpitala bo maly co jakis czas ma problemy z oddychaniem

edytko pytasz co tak dumalam przez pol nocy ? a wiec tak sobie myslalam ze jak teraz nic nie wyjdzie to odloze staranka na rok podlecze sie troszke wyrownam prolaktyne zgubie troszke na wadze ogolnie wezme sie za siebie i dopiero wtedy zaczniemy sie starac ...tyle ze z drugiej strony czas leci nieublaganie i nie wiem czy to bedzie dobry pomysl

do juterka papa

Ostatnia edycja:
reklama
szafirku, strasznie mi przykro, ech ten rok nie jest dobry....mam tylko nadzieje, że los sie kiedys odwróci i wkrótce i tobie udasię doczekać upragnionego drugiego dzidziusia :-(....wszsstkie dziewczynki załsugujemy na szansę i na takie szczescie....

pamietam jak w lipcu sama odebrałam wynik na którym beta źle przyrastała...niestety szans zdnych nie było...

kurcze cos mi przeskakuja strony i nie moge przeczytac....
widze ostatnia moja wiadomosc ktora napislalam na 3022 stronie i nic wiecej potem twoja wiadomosc ania ....jak cofam to nie moge isc na 3023 wrrr nie wiem co szafirek napisal

reklama
Do góry