reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szafirku bardzo bardzo mi przykro............sama przechodziłam to 2 razy i nikomu nie życzę.......................:-:)-:)-( Przytulam cię

Slodziutka dziękuje za pamięć
Aga Aj jak mieszkałabyś w Krakowie to mój małż by ci pomógł z niegrzecznym kompem:tak:
Guśka- dużodużo zdrowia, lecz się i leż
Gabi- co do przygotowania do ciąży to ja chodziłam przed 1 ciążą do lekarki, żeby mnie "przygotowała" do ciąży, to jedyne co zrobiła to jakąś archeologiczną metodą próbowała mi wyleczyć nadżerke, o toxo nie wspomniala; a jak zaszłam w ciąże to mi powoedziała ,że teraz na badanie toxo to już za późno:angry::angry::angry:
Kasik 84 zmień lekarza bo to jakiś konował, dlaczego masz czekać6-9 mies?:szok: trzeba się przebadać i do dzieła!!!!!!
Alla ja też mam fajnych teściów:crazy: w jedną niedziele sierpnia byłam u nich w ciąży, więc się wszyscy cieszyli a za trzy dni miałam zabieg i do dzisiaj ani słowa na ten temat- nie było i nie ma sprawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ola15 ja używała testów i wg nich owulacji i nie było, a w ciąże zaszłam:rofl2: Więc nie ja bym im tak do końca nie wierzyła:-D:-D

Ale się rozpisałam;-);-);-);-);-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Aga irl mówisz że nie ma u ciebie badań ginekologicznych?? Może to i dobrze, bo ja po ostatniej ciąży to miałam serdecznie dość gmerania mi między nogami i teraz na samą myśl o badaniu gin to mi sie wszystkie wizyty naraz przypominają. :baffled::baffled:

ano nie ma jesli nie jest to naprawde konieczne....
ja w 3 ciazy z corka mialam ciaze podtrzymywana bo w 7 miesiacu mialam juz bole porodowe i dali mi tabletki na podtrzymanie i co tydzien ladowalam na fotelu na badaniu....masakra

Aga irl..a z tym suwaczkiem to dawaj :-)...trzeba się cieszyc od poczaątku i byc dobrej mysli....tym razem musi sie udać!!!!

wonka....no ty w uk wiec prawie tak samo...ale podobno u was gorzej ze sluzba zdrowia...
ania mowisz?a moze jeszcze poczekam zanim do lekarza chociaz pojde potwierdzic co? heheheh...ja tam jakos tak nie bardzo mysle ciazowo jeszcze...ciagle mnie sie zdaje ze @ przylezie....dzis mnie np.tak bola plecy ze szok....

reklama
Do góry