reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki
Ja jestem cała nerwowa mieli do mnie dzownic z uczelni kiedy obrona a tu cisza szkal mnie trafi pewnie zadzwonia jutro i powiedza ze w srode co oni sobie mysla :angry::angry::angry::angry: jestem jak na szpilkach jutro tam zadzwonie i mam naadzieje ze czegos sie dowiem wrrrrrr

Aga wszystkiego naj naj naj dla Andrzeja
Szafirku strasznie mi przykro przytulam Cie mocno a jaka mialas ostatnio bete o ile spadla moze jeszcze jest jaksa nadzieja?
wsztskie dziewczynki pozdrawiam goraco:-)

a ja sie kompletenie rozregulowalam przez to nocne pisanie magisterki od kilku dni siedze do 5 rano przed kompem i gram w pasjansa bo spac nie moge potem spie do 14 jestem juz na siebie wscikla m mniel mnie dzis wyrzucic z łózka ale powiedzial ze bylam nieprzytomna i nie wiedzialam co sie na swiecie dzieje i mowi ze mnie juz nie lubi ;-)

reklama
Do góry