reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasik kochana zmien lekarza:) co za palant nie kaze brac kwasu foliowego?
poza tym moja droga jak masz zajsc to zajdziesz:)nam to teraz zajelo 5 miesiecy:) wiec kochana skoro masz badania podstawowe porobione to radzilabym ci sie wziac do dziela)

reklama
hehe Kasik brzmi hardcorowo haha
ja ide 03.12 do lekarza .Poumawiałam sie u 2 różnych,chyba mam już obsesje,ale tylu juz niekompetentnych lekarzy spotkałam na swojej drodze,ze szok..

Witaj Also!
Ciesze się, ze juz jestes z nami. O Twojej Mamie pamietam w modlitwie.
Kasik moim zdaniem tez dziwne, ze musisz tyle czekac.....Mi jeden lekarz kazał trzy cykle czekać a inny po dwóch dał zielone światło. Na Twoim miejscu poszłabym na konsultacje do kogoś innego.....
Uciekam dziewczynki, troszke porobiłam w domku i teraz musze odpoczać.

no tak,tylko teraz się zastanawiam jak to bedzie wygladać bo np.lekarz nr 1powie,żeby przyjść np za 3 tyg a za miesiąc mam wizye u lekarza nr. 2 to wydam majatek na lekarzy hehe

no to szczęsciara z Ciebie bo u mnie za darmo to najwyżej moge dostac tabele do pomiaru temperatury...
ja płace za każdym razem 150PLN plus dojazd i ewentualne badania.
A;e czego sie nie robi,żeby miec dzidziusia..:-)

reklama
Do góry