reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasik kochana zmien lekarza:) co za palant nie kaze brac kwasu foliowego?
poza tym moja droga jak masz zajsc to zajdziesz:)nam to teraz zajelo 5 miesiecy:) wiec kochana skoro masz badania podstawowe porobione to radzilabym ci sie wziac do dziela)

reklama
hehe Kasik brzmi hardcorowo haha
ja ide 03.12 do lekarza .Poumawiałam sie u 2 różnych,chyba mam już obsesje,ale tylu juz niekompetentnych lekarzy spotkałam na swojej drodze,ze szok..

Witaj Also!
Ciesze się, ze juz jestes z nami. O Twojej Mamie pamietam w modlitwie.
Kasik moim zdaniem tez dziwne, ze musisz tyle czekac.....Mi jeden lekarz kazał trzy cykle czekać a inny po dwóch dał zielone światło. Na Twoim miejscu poszłabym na konsultacje do kogoś innego.....
Uciekam dziewczynki, troszke porobiłam w domku i teraz musze odpoczać.

no tak,tylko teraz się zastanawiam jak to bedzie wygladać bo np.lekarz nr 1powie,żeby przyjść np za 3 tyg a za miesiąc mam wizye u lekarza nr. 2 to wydam majatek na lekarzy hehe

no to szczęsciara z Ciebie bo u mnie za darmo to najwyżej moge dostac tabele do pomiaru temperatury...
ja płace za każdym razem 150PLN plus dojazd i ewentualne badania.
A;e czego sie nie robi,żeby miec dzidziusia..:-)

reklama
Do góry