reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witajcie wieczorowo!
Nie mam czasu.
Powiem krótko. Martwi mnie milczenie MIKI!! Napiszę jej eska co u Nich. Moze po prostu cieszy się meżem? Nie odzywała się ani u nas ani na marcóweczkach :-( Martwię się o NICH.
Andzi raz jeszcze najszczersze gratulacje. Piękny maluszek.
Kasiu(Szafirku) za wcześnie jeszcze wg mnie na serduszko. Zresztą sama widzisz ze swoich obliczeń. Będzie dobrze. My wszystkie w to wierzymy.Daj maluszkowi czas niech podrośnie!
Allaa również cudowny widok miałaś z mężem a mnie ogarnia wzruszenie gdy czytam Twego posta! Gratuluję synka:-)
Bardzo mnie cieszy że wszystko dziś poszło w miarę sprwanie (orócz MIKI)
Zmykam dziewcyznki bo nie mam czasu.
Buziaczki
Agatko dziękuje za zaproszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam czasu.
Powiem krótko. Martwi mnie milczenie MIKI!! Napiszę jej eska co u Nich. Moze po prostu cieszy się meżem? Nie odzywała się ani u nas ani na marcóweczkach :-( Martwię się o NICH.
Andzi raz jeszcze najszczersze gratulacje. Piękny maluszek.
Kasiu(Szafirku) za wcześnie jeszcze wg mnie na serduszko. Zresztą sama widzisz ze swoich obliczeń. Będzie dobrze. My wszystkie w to wierzymy.Daj maluszkowi czas niech podrośnie!
Allaa również cudowny widok miałaś z mężem a mnie ogarnia wzruszenie gdy czytam Twego posta! Gratuluję synka:-)
Bardzo mnie cieszy że wszystko dziś poszło w miarę sprwanie (orócz MIKI)
Zmykam dziewcyznki bo nie mam czasu.
Buziaczki
Agatko dziękuje za zaproszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slodziutka_e
ahahaaaa dobranoc
Gabi trzymaj się!!!! Jestem modlitwą z Wami!
Gabi trzymaj się!!!! Jestem modlitwą z Wami!
Domelka
przez anoreksje nie mailam kiedys prawie 2 lata @ a to bardzo komplikuje te sprawy, potem poronienie, lyzeczkowanie. nie chchialam w to wierzyc wiec niedawno bylam u innej pani G, ktora zrobila mi usg i chyba poziom hormonow czy cos takiego i powiedziala ze moge miec male klopoty z ciaza ale kobiety wiekszymi problimami sa szczesliwymi mamami i ze znajdziemy jakis sposob a na razie dac troche czasu naturze. cieszy mnie ze wsystakie macie dobre wyniki i wasze dzieci rosna ten weekend spedze na uczelni ale postaram sie pisac jak najwiecej lepiej mi jak wiem ze nie jestem sama i mam was a teraz juz zmykam bo rano trzeba wstawac o 6 kolorowych snow bardzo slodkich
A ja jestem wściekła. Właśnie wróciliśmy spowrotem do domu, bo nam się samochód zepsół po drodze i zostawiliśmy go w Kościerzynie w warsztacie. Męża kolega tam mieszka i nas odwiózł spowrotem do Gdyni. Zaczęło tak walić w prawym kole, najpierw turkotało, a potem aż bębnić zaczęło. Najprawdopodobniej to przegub, ale mieliśmy jeszcze 250 km do rodziców więc woleliśmy nie ryzykować.
Selenka, śliczne maleństwo! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze.
Alla, też się cieszę, że u Ciebie też wszystko ok.
Dilajla, nie denerwuj się. Pójdziesz na usg i będzie wszystko ok. Mi jeszcze ani razu gin nie sprawdzał odgłosu bicia serduszka.
Ach jaka jestem zła. Teściowa zrobiła mi sałatkę i krokiety z pieczarkami a mama rybę po grecku. Teściów namawialiśmy, żeby do nas przyjechali z tą całą wałówką, ale teść jest taki uparty. Musi chyba tydzień wcześniej się nastawić psychicznie, że jedzie. I może dopiero we wtorek przyjadą, ale do wtorku to tą sałatkę i rybę szlak trafi. Wiem, że to taki banał, ale i tak jestem zła. Trochę się napisałam, ale mi teraz lepiej.
Selenka, śliczne maleństwo! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze.
Alla, też się cieszę, że u Ciebie też wszystko ok.
Dilajla, nie denerwuj się. Pójdziesz na usg i będzie wszystko ok. Mi jeszcze ani razu gin nie sprawdzał odgłosu bicia serduszka.
Ach jaka jestem zła. Teściowa zrobiła mi sałatkę i krokiety z pieczarkami a mama rybę po grecku. Teściów namawialiśmy, żeby do nas przyjechali z tą całą wałówką, ale teść jest taki uparty. Musi chyba tydzień wcześniej się nastawić psychicznie, że jedzie. I może dopiero we wtorek przyjadą, ale do wtorku to tą sałatkę i rybę szlak trafi. Wiem, że to taki banał, ale i tak jestem zła. Trochę się napisałam, ale mi teraz lepiej.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Olu....miłego spacerku....
Also....no to niezła historia....nie zlośc się bo złość piękności szkodzi....tulę Cię...dobrze,ze nic się nie stało.....
Dziewczynki....to był udany dzień....same dobre wieści po wizytach.....tylko gdzie nasza Mireczka.....zaczynam sie martwić o Nią.......
Also....no to niezła historia....nie zlośc się bo złość piękności szkodzi....tulę Cię...dobrze,ze nic się nie stało.....
Dziewczynki....to był udany dzień....same dobre wieści po wizytach.....tylko gdzie nasza Mireczka.....zaczynam sie martwić o Nią.......
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka na chwilke...
gratuluje wszystkim dziewczynkom wspanialych wiesci od lekrza
no wlasnie co z mirka????????edzia?????
gratuluje wszystkim dziewczynkom wspanialych wiesci od lekrza
no wlasnie co z mirka????????edzia?????
reklama