reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

malenka przeciez to była już zaawansowana ciaza u Ciebie,tak Ci współczuje ze szok :no:,ja bym tam sie przeszła i mu wygarneło,chociaz z drugiej strony szkoda psuć sobie nerwy,masakra:angry:

reklama
Witam.....
Po całym dniu nieobecności w domku....jestem...nadrobiłam zaleglości dnia i zmykam spać.......
Edziu....necik jeszcze dziala....po weekendzie oddaje kompa....
zycze Ci spokoju i odpoczynku.....;-)
Andzi....kochana....spokojnie wszystko bedzie dobrze....;-)
Pixelka...super wiesci.....a tesciowa....brak słów....
Agata....fajnie ze jestes mam nadzieję ze bedziesz mogła częsciej zaglądać do Nas.....
Mała...my tu wszystkie bardzo Cię lubimy,pamiętaj o tym!!!!!!!!
Syla....hormonki sie unormują i zobaczysz wymarzone kreseczki...mocno trzymam kciuki....
Gabi...co za tupet budzić o 6 rano!.....duzo spokoju i zdrówa...no i udanej "przepustki"....
Szafirek,Selenka....kciuki na piątek przygotowane....
Miruś....spokojnie kochana....w piątek M Was przytuli i wszystko zobaczysz w innych barwach.....
Mordoklejko,Also,Allaa,Anesto,Pixela,Selenka,Szafirek,Jezyk,
Dilajla,Guska,Ona,Wróbelek,Kasiek.....zdrówka i spokoju....
Carri,Cyniczna,Doka......tak mało Was ostatnio......?
Enka,Kinguś,Karola,Katrin,Niusi@,Beti,Pyzunia,Aga Ir,......i wszystkie niewymienione kochane babeczki pozdrawiam i życzę
spokojnej nocy......
Nowe dziewczynki witam...przykro mi bardzo......zostancie z Nami ....

Oj ale posta napisałam....
Uciekam kochane......
Słodkich snów......

I powiedz kasik co ja bym mu powiedziała przeciez ona nawet by nie wiedział kto ja jestem bo pewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia przez niego płakałam:wściekła/y:a jak by mnie tam biała goraczka ogarneła to przeciez bym go chyab zabiła:wściekła/y:

Dzięki Aguś......
Pamiętaj o TYM!!!!!!!!!!
Zmykam ......trzymajcie sie dzielnie......a swoja drogą....moja pierwsza ciąza cudem zakonczyła sie "sukcesem"......tez lekarz zlał nas i gdyby nie to zepojechałam do innego miasta (60km)...i decyzja o cc to moja córcia bawiłaby się z Naszymi Aniołkami.....
Eh....ta obojętność lekarzy!!!!!!
Bądzcie dzielne...na ile to możliwe.....
Spokojnej nocki.....

reklama
Do góry