reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie Dziewczynki, jest tu kto?

ja juz w pracy..... pierwszy tydzień. Objawia się coraz większym bałaganem w domu, bo moi meżczyźni przyzwyczaili się do sprzątaczki na etacie w domu. a tu sprzątaczka etat zmieniła :)

cześć dziewczyny ,ja znowu pierwsza:-)
miłego dnia życzę i bedę tu zalądać
P.S.a jak się robi te testy Urogin,tam czytałam jest sprzedaż wysyłkowa,200zł ale to pakiet badań kosztuje?
i czy wymaz pobiera sie samemu?
naczytałam się wczoraj o tych chorobach i pół nocy spać nie mogłam!

Cześć dziewczyny! Ja też już w pracy od rana walczę. Ale biurko w biurko z mim mężusiem więc nie jest tak źle:) biorę się do roboty ale będę zaglądać! Trzymajcie się cieplutko w ten ponury dzień!

Cześć Ola, Cześć Danuśka!!

Ja od 7 pracuję wiec widzę wschody słońca:) albo nie widzę bo mgła i deszcz i ogólnie obrzydliwy wiatr brrrrrrr
a spod kołderki to mi sie nie chciało wstawać, oj nie!

ja też od 7 na nogach ale w domku.. wika wstała bo m mam szczoteczke elektryczna i jej bzykało...cóz, pospimy jutro....

ale dzis pogoda...fuj....

dziewczyny witam i melduję że żyjemy!!!! musiałam poleżeć troszkę pod kroplówką i od piątku byłam w szpitalu wszystko się wyciszyło i mam teraz na siebie uważać ale nie jest źle i myslę że damy radę a jakby coś się działo to z powrotem.
Dzidziuś rośnie pięknie i zdrowo a to najważniejsze.
Przepraszam ale nie nadrobię chyba tego co pisałyście bo za długo nie mogę siedzieć bo mnie wszystko zaczyna boleć
Pozdrawiam miłego dnia

reklama
cześć Pixella, twoja mała musi być nieźle wrażliwa skoro nawet szczoteczka elektryczna ją budzi, ale ja dziś zrezygnowałam z mycia i suszenia włosów, bo też się bałam żeby moj skarb się nie obudził i nie rozwalił misternego planu zdążenia do pracy a po drodze tankowania:)siedze teraz z "wczorajszymi "włosami ale za to punktualna i zatankowana!

Jezyk, współczuję szpitala i kroplówek, niefajne to ja po szpitalu do tej pory się nie moge pozbierać i mam alergię na szpitalne zapaszki, o jedzonku szpitalnym nie wspominając. ale taki nasz babski los ze zdrowe lądujemy co jakiś czas w szpitalu

Do góry