reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

HEJKA JESTEM JESTEM TYLKO JAK ZAWSZE ZAJETA BYLAM....
co do stanikow to ja mam kilka w roznych rozmiarach bo jak w ciazy jestem to mi wieksze sie robia....ostatnio kupilam sobie 36 F...ale mi cycki z niego wylaza.....ech....musze w koncu chyba sie pokusic i moze fundnac sobie jakis lepszy...ale to z 50 eurasiow musze chyba liczyc....szkoda mi troche....bo wlasciwie jak lezy stank to mozna dopiero ocenic jak sie go nosi...ja mam bynajmniej taki problem....jak zaloze ok...ale jak sie zaczne ruszac to wtedy widac jak mi cycki wylaza....wrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Gusia ja za to mam sutki jak smoczki...i chyba to one takie wrażliwe, piersi mam jędrniejsze i już push up wyjety bo gniótł ale nadal 75B...
Aga Irl...ech takie piersi mieć choc jeden dzień...hihihihhi

Ostatnia edycja:
oj pixellka po jednym dniu byś miała dość Aguś znam ten ból niby jest oki jak się założy a później ani to wygodne ani nie trzyma ich na miejscu brrr a do tego teraz znowu większe :)

dziewczynki i dlatego mówie tylko o jednym dniu, potem bym pewnie miała juz dosc bo taki piekny obfity biust waży i pewnie by mnie plecy bolały.....a co do facetów to mimo, ze jestem płaska to i tak zawsze dostawalam to co mi sie podobało :-) heheh... widocznie patrza nie tylko na cycki hehee

reklama
Witam Was dziewczynki!
Na początek witam się z nowymi Aniołkowymi mamusiami ,bardzo mi przykro ze i Wy musicie przez to przechodzić,my wiemy że to bardzo boli,ale piszcie.Dziewczynki Wam tu duzo pomogą tak jak i mi pomagają.A ja dzisiaj byłam na usg,miałam sonde dopochwowa i chyba jest wszystko o.k .pozdrawiam Was wszystkie !

Do góry