reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Weź zwolnienie pixela:tak:
Widzisz,ja "tylko" w domu wszystko robiłam,ale bez dźwigania,ostrożnie,wiele rzeczy sobie darowałam,a jednak przesadziłam:-( Przy dziecku jakby nie patrzeć jest milion obowiązków.Jak człowiek jest sam,to może to czy tamto chrzanić.I teraz mam,leżę i tyle.A w ciaży z M się leniłam i zaczęłam dopiero w 27 tyg. leżeć.( i byłam załamana).
Zwolnij naprawdę.

reklama
A u mnie pachnie chlebek w automacie.Bosko.
Tylko chłop wstawił,polazł.Zaraz skończy sie piec,a ja nie powinnam wyjmować,bo to jednak trochę waży.

Witam. Ja poroniłam 15 lutego, jestem tutaj dopiero 1 raz. Poroniłam w 5 tyg, nawet nie wiedziałam, że byłam w ciąży. najgorsze dla mnie jest to, że nie zdążyłam pokochać mojego Maleństwa Kiedy jeszcze żyło....:-(

Witaj Edytko ja czuję się dobrze tyle że coraz bardziej daje o sobie znać niepokój przed piątkiem...
Gabi tylko nie szalej na przepustce :)

gabi wiesz, jak byłam w ciazy z Wiką, sikałam w domku i m woził próbki do szpitala, a że miałam schize z sikaniem robił to co 2 tyg hehee a mama mi pobierała krewkę....co miesiac i dawała do analizy...ale uważaj jak bedziesz szła na badania, cieplutko sie ubierz bo zimnica przeokropna!!!!

Czy któras z was robiła badani genetyczne w ciazy? testy Pappa?

Also u mnie cycochy pewnie znowu za bardzo nie urosną...taki juz mój urok...75B bush up a w cziazy raptem 75B bez push up...heheh albo małe 75C...nawet stanika nie zmieniłam....a po ciąży wróciły do 75b push up...(ten push up to były takie poduszeczki smieszne w których sie jedzonko dla wiki gromasziło, a ze małe piersi to czułam jak cholera kiedy juz musze ja nakarmić albo odciagnąć zbiorniczki...)...

reklama
gabi, wypełzniesz z norki!! tylko cieplutko sie ubieraj

pxella, mnie cycochy tez nie bardzo chca rosnac, czuje ze sa inne, ale biustonosz nosze 75 cteraz, a wczesniej 75b, tak jak ty

Do góry