reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Aguś, Ty zawsze w biegu, jestes niesamowita.
Mnie udało się zrobić obiad, z ledwością znosząc zapachy, ale udało, jestem z siebie dumna.

Szafirku, na którą masz wizytę? ja na 14 i mój strach nabiera kształtów.

Witam kolejne Aniłkowe Mamusie, jejku , duzo nas tu, przykre,że tak się dzieje, dobrze, że jest to forum.

do samego zabiegu nawet jestes w koszuli szpitalnej....i nikt ci tam nie zaglada dopoki nie zasniesz:)i opieka przemila....i osobne sale tylko dla kobiet z tym samym problemem...3 osobowe maksimum...ale rzadko sie zdarza zeby byly 3...zazwyczaj 2 osoby...i maz moze byc caly czas z toba....oprocz sali operacyjnej oczywiscie....

witaj Selenko

Aga masz racja ale nie bylam w stanie o nic sie upominac czulam sie....no nie czulam sie tylko łzy mi leciały....i to okropne uczucie eh powinni sie pytac i juz,dobra ale koncze temat bo wracam do zlych dni;)

ale za to wczoraj czulam sie jak wypluty slimak....glowa mnie bolala normalnie o 22 juz poszlam spac hehheheco jest nienormalne jak na mnie.....ale coz....dzis juz dobrze....cale szczescie....bo ja nie lubie sie tak czuc....wiece ...mam epilepsje....podobno.....musze uprzedzac zawsze o tym ale lekow nie mam.....bo wlasciwie taki wiekszy atak calkowity mialam ze 3 lata temu....potem juz tylko takie male....a jak mnie zaczna leczyc to juz do konca zycia....ech...mowie wam...wszystko mnie sie czepia.....

no wiem....ja mialam kiedys problemy z traceniem przytomnosci( nie myslic z zemdleniem) zrobili mi mnostwo badan i stwierdzili ze mam niedorozwoj serca...mialam jakes 13 lat....poznej byl oststni taki incydent jak mialam 16 lat...potem cisza....no i 3 lata temu dostalam wielkiego ataku u kolezanki w domu wlacznie z oddaniem moczu....a najsmiesznejsze bylo to ze doskonale wiem jakie sa objawy epi a ze soba tego nie powiazalam...dopiero jak poszlam na drugi dzien do lekarza po ataku i zrobili mi ekg i mialam nieprawidlowe i powiedzialam lekarzowi co sie stalo to on do mnie aga toz to klasyczne objawy epi....ech....no i wyladowalam u neurologa...ale ze az tak czesto sie nie trafiaja to nie wzielam tabletek...ale zawsze uprzedzam lekarzy zwlaszcza przed operacjami....bo przed przeszczepem mialam atak na sali operacyjnej a potem po chyba ze 4...

reklama
Do góry