reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Aguś, Ty zawsze w biegu, jestes niesamowita.
Mnie udało się zrobić obiad, z ledwością znosząc zapachy, ale udało, jestem z siebie dumna.

Szafirku, na którą masz wizytę? ja na 14 i mój strach nabiera kształtów.

Witam kolejne Aniłkowe Mamusie, jejku , duzo nas tu, przykre,że tak się dzieje, dobrze, że jest to forum.

do samego zabiegu nawet jestes w koszuli szpitalnej....i nikt ci tam nie zaglada dopoki nie zasniesz:)i opieka przemila....i osobne sale tylko dla kobiet z tym samym problemem...3 osobowe maksimum...ale rzadko sie zdarza zeby byly 3...zazwyczaj 2 osoby...i maz moze byc caly czas z toba....oprocz sali operacyjnej oczywiscie....

witaj Selenko

Aga masz racja ale nie bylam w stanie o nic sie upominac czulam sie....no nie czulam sie tylko łzy mi leciały....i to okropne uczucie eh powinni sie pytac i juz,dobra ale koncze temat bo wracam do zlych dni;)

ale za to wczoraj czulam sie jak wypluty slimak....glowa mnie bolala normalnie o 22 juz poszlam spac hehheheco jest nienormalne jak na mnie.....ale coz....dzis juz dobrze....cale szczescie....bo ja nie lubie sie tak czuc....wiece ...mam epilepsje....podobno.....musze uprzedzac zawsze o tym ale lekow nie mam.....bo wlasciwie taki wiekszy atak calkowity mialam ze 3 lata temu....potem juz tylko takie male....a jak mnie zaczna leczyc to juz do konca zycia....ech...mowie wam...wszystko mnie sie czepia.....

no wiem....ja mialam kiedys problemy z traceniem przytomnosci( nie myslic z zemdleniem) zrobili mi mnostwo badan i stwierdzili ze mam niedorozwoj serca...mialam jakes 13 lat....poznej byl oststni taki incydent jak mialam 16 lat...potem cisza....no i 3 lata temu dostalam wielkiego ataku u kolezanki w domu wlacznie z oddaniem moczu....a najsmiesznejsze bylo to ze doskonale wiem jakie sa objawy epi a ze soba tego nie powiazalam...dopiero jak poszlam na drugi dzien do lekarza po ataku i zrobili mi ekg i mialam nieprawidlowe i powiedzialam lekarzowi co sie stalo to on do mnie aga toz to klasyczne objawy epi....ech....no i wyladowalam u neurologa...ale ze az tak czesto sie nie trafiaja to nie wzielam tabletek...ale zawsze uprzedzam lekarzy zwlaszcza przed operacjami....bo przed przeszczepem mialam atak na sali operacyjnej a potem po chyba ze 4...

reklama
Do góry