reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martuś nie denerwuj się pewnie jest za wcześnie, poczekaj jeszcze troszkę a wszystko będzie dobrze, pamiętasz jak pisałam ze mój lekarz też kazał czekać :), wiec nie panikuj tylko spokojnie czekaj i dla spokoju zrób betę

reklama
Ja pierwszą dokładnie dostałam po 28 dniach. Drugą też po 28 dniach.Później wakacje za granicą i zmiana klimatu więc trzecią po 29 a czwartą po 30, piąta nie przyszła, na szczęście:-D

ONA- nic sie nie martw kochana, na bank jeszcze za wczesnie,
moze powinnas zmienic lekarza? zrób tą betke:-) zobaczysz bedzie oki:-):-)
asz 2 kreseczki a to juz połowa sukcesu:-)

a moje bóle typowo okesowe, szczególnie te krzyżowe...wiec juz sie nie łudze dziewczyny
mam tylko nadzije ze Pani doktor pomoze cos.
jesli mi sie uda w kolejnym cyklu to bede miala prawie taki sm termin porodu co z Alą, poprzednia ciąza zaczęła się dokładnie rok temu, 17 listopada:-(

Syla, wiem ,że każda z nas inna, ale plecy też mnie bolały i brzuch jak na @, a nie przyszła. Różnie bywa,wiem,że znasz swój organizm, ale może..

Ona- nie martw sie,przeciez mogłas zajsc pozniej i dlatego jeszcze nic nie widac a skoro test wyszedł pozytywny to znaczy ze jestes w ciazy. Mam pewne pytanie do Was dziewczyny,moze bedziecie wiedziały.Bola mnie piersi i sa bardzo nabrzmiałe i zastanawiam sie czy Wy tez tak miałyscie bo mi sie wydaje to troche dziwne,tymbardziej ze to sie zaczeło po poronieniu. Tak mnie bolą ze szok i nie moge spac na brzuchu.Ale moze tak własnie sie dzieje po.

calmate, Ja tak miałam w ciązy, a po już nie. Minęło jak ręką odjął, ale może to zależy od tego w którym tygodniu byłaś. Nie umiem Ci pomóc.

reklama
catmate- no ja milam zapalenie piersi i ból tak okropny z enigdy go nie zapomne, w stniku liscie kapusty nosilam, no ale ja juz mialam pokarm wiec dlatego....

Do góry