reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martuś nie denerwuj się pewnie jest za wcześnie, poczekaj jeszcze troszkę a wszystko będzie dobrze, pamiętasz jak pisałam ze mój lekarz też kazał czekać :), wiec nie panikuj tylko spokojnie czekaj i dla spokoju zrób betę

reklama
Ja pierwszą dokładnie dostałam po 28 dniach. Drugą też po 28 dniach.Później wakacje za granicą i zmiana klimatu więc trzecią po 29 a czwartą po 30, piąta nie przyszła, na szczęście:-D

ONA- nic sie nie martw kochana, na bank jeszcze za wczesnie,
moze powinnas zmienic lekarza? zrób tą betke:-) zobaczysz bedzie oki:-):-)
asz 2 kreseczki a to juz połowa sukcesu:-)

a moje bóle typowo okesowe, szczególnie te krzyżowe...wiec juz sie nie łudze dziewczyny
mam tylko nadzije ze Pani doktor pomoze cos.
jesli mi sie uda w kolejnym cyklu to bede miala prawie taki sm termin porodu co z Alą, poprzednia ciąza zaczęła się dokładnie rok temu, 17 listopada:-(

Syla, wiem ,że każda z nas inna, ale plecy też mnie bolały i brzuch jak na @, a nie przyszła. Różnie bywa,wiem,że znasz swój organizm, ale może..

Ona- nie martw sie,przeciez mogłas zajsc pozniej i dlatego jeszcze nic nie widac a skoro test wyszedł pozytywny to znaczy ze jestes w ciazy. Mam pewne pytanie do Was dziewczyny,moze bedziecie wiedziały.Bola mnie piersi i sa bardzo nabrzmiałe i zastanawiam sie czy Wy tez tak miałyscie bo mi sie wydaje to troche dziwne,tymbardziej ze to sie zaczeło po poronieniu. Tak mnie bolą ze szok i nie moge spac na brzuchu.Ale moze tak własnie sie dzieje po.

calmate, Ja tak miałam w ciązy, a po już nie. Minęło jak ręką odjął, ale może to zależy od tego w którym tygodniu byłaś. Nie umiem Ci pomóc.

reklama
catmate- no ja milam zapalenie piersi i ból tak okropny z enigdy go nie zapomne, w stniku liscie kapusty nosilam, no ale ja juz mialam pokarm wiec dlatego....

Do góry