reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam.Wiecie zrobiłam ten test! Wróciłam z mężem do domu i prosto dołazienki. No i wyszłam załamana. Zagrzałam zupke , przebrałam się już z chmurną minką a tu Jaś mnie woła i pokazuje mi bledziutką drugą kreskę!!!!!!!!! Zjedliśmy obiad i poleciałam do apteki kupiłam dwa testy z różnych firm. jeden płytkowy a drugi strumieniowy. No i na tym płytkowym znowu blada ale wyraźna a na tym strumieniowym to taka ledwo widoczna. I co Wy na to?

Syla wiem,że się ie znamy ale ja miałam przez tydzien wrazenie ,ze zaraz dostane okres a byłam w ciaży,wiec nic pewnego

witam,jestem po wizycie i jestem zalamana:(:(.Zrobil mi usg dopochwowo i mowił,ze niec w macicy nie widzi,nie dal mi nawet luteiny...tyle:-(

Dzwoniłam do mojej lekarki powiedziała że jest taka możliwość! żebym do końca tygodnia zaczekała i zrobiła znowu test powinien wyjść już dokładniejszy bo to może bardzo wczesne stadium i że mam brać dalej kwas i witaminy. Nie wiem czy już się mogę cieszyć może się okaże że to fałszywy alarm?

Sylwuś, Ja Cię rozumiem. tez czytałam,że jak sie tak będę nakręcała to będzie trudniej zajśc i tak dalej. Więc sobie dzielnie powtarzałam,że chcę ,ale nie świruję, co było guzik prawdą, bo świrowałam,że jak się nie uda to dlaczego, przecież nie mam z tym problemu!
Na szczęście się udało po raz drugi w pierwszym cyklu, teraz świtruję inaczej czekając na felerny 9 tydzień,aż minie. Ale wierzę mocno ,że tym razem się uda. już więcej nic zrobić nie mogę, tylko odpoczywać i czekać. Bóg mi pomoże, wierzę w to.

Mnie brzuch bolał jak na @ już w 3 dni po zapłodnieniu( w przybliżeniu, oczywiście), ale nie przyszła. Więc może Syla nie wszystko stracone?

Danuśka, co mogę napisać, CUD. Mogę Ci życzyć jedynie szczęsliwego rozwiązania. szczerze, z głębi serca:tak:

ona 26 nie za wczesnie jeszcze na takie uSG i stwierdzenie,że nic nie ma? Przecież ciąża może być młodsza? Nie poddawaj się kochana. sprawdź za tydzień. Sprawdź betę w odstępie 48 godzin. koniecznie!!

reklama
Do góry