reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ola tak jak piszę Agula szpital zabiera po zabiegu łyżeczkowania płód lub jak Oni to określają po poronieniu samoistnym "resztki płodu":-:)wściekła/y: i badają w pracowni histopatologicznej.
A niektóre hormony powinno się robic w 3-4dc.

Witaski wszystkim dziewczynkom.

Aga Irl... więc ciiiiii i niech teraz po "cichu" a skutecznie :-)

Agula miłe jest to co piszesz :rofl2::-D Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się ze mimo problemów jesteś z NAMI

edzia ech zebys ty zobaczyla mojego M...rece opadaja....on tak chce ze szok....normalnie az mu odmowic nie moglam....fakt faktem ze w koncu jestem pelnoletnia i w niczym mi to zasadniczo nie przeszkadza....troche zle sie z tym czuje...ale....coz jak cos bedzie to sie pewnie wszystko samo pouklada....mam nadzieje....
teraz najwazniejsze jest dla mnie przygotowac sie do egzaminu na licencje....i tym mam zamiar sie zajac:)

szpital może i ma jakąś pracownię w co szczerze wątpię,mieszkam w 50tys mieście i w zeszłym roku jak byłam w ciąży pozamacicznej o mało mnie nie wykończyli w tym szpitalu,wypisałam się na własne żądanie i zwiałam do innego miasta na operację,podejrzewam,że dzięki temu mam jeszcze jajnik i jajowód bo tu pewnie by mi wszystko wycieli..
dużo tych badań, które na początek?

Edziu...dziś to chyba mnie komp wysłuchał...moje prośby...bo jako tako działa......i moge byc z Wami.....
Olu....tak jak pisze Słodziutka....najpierw hormony,toxo......przykro mi ze tacy lekarze pracują w "naszych"szpitalach...ale rzeczywiście jest tak ze to "oni"oddają płód do badania......
Aga....fajnego masz męza...kochasz Go i wiecie co robicie....

Aguś Irl faktycznie ta postawa godna polecenia :-D
A czegoż się nie robi by uszczęśliwić swojego M??

Agula AJ.. jak przygotowania do..Twych urodzinek?? Hmmm ciekawe co Ci mąż szykuje po tak wspaniałym prezencie jakim Ty byłaś :-p:-D:rofl2::tak:;-):-)

Ola.. nie wiem. Mi się wydaje ze te badania są jedne z podstawowych. Najwyżej udaj się do ginka i zobacz co On ci poleci. Tak się wydaje że dużo ale każde z tych badań coś nam mówi i każde jest swego rodzaju ważne. Ale decyzja należy do Ciebie. A zresztą po drugiej stracie badania należą Ci się z NFZ. Tylko musisz iść i walczyć o swoje.

reklama
Witaj słodziutka,po pierwsze to dziekuje za słowa otuchy ,a co sie stało ze poroniłam ?sama niewiem jutro ide do swiojego gina.na usg,zreszta moje pierwsze usg.Dzidzia miała 8 tygodni i dopiero jutro miałam isc na wszystkie badania i pierwsze usg.Niestety doczekałam sie ,ale juz bez mego Aniołka.jak wróce to napisze ,chociaz niewiem czy mnie nie wysle jutro do szpitala na czyszczenie,pozdrawiam goraco.

Do góry