reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martuś!! Gratulatki! Super wiadomość!!! Super! Z całego serca życzę wspaniałych 9 miechów!! Nie powiem.. a nie mówiłam :rofl2::-D

Agula Irl super... niech Wam teraz Bóg da upragnionego chłopczyka!

Agula Aj.. kochanie mi Ciebie też brakuje.

Andzi :-D:-)

Małgosiu(Meggie) tak się cieszę że posłuchałaś mnie. I poproszę tak jak GABI czyń to cześciej. Popatrz jaka jesteś tutaj potrzebna :tak:

Przepraszam ale nie mam czasu:zawstydzona/y:ale nie mogłam nie POGRATULOWAĆ!!

Super i zmykam

reklama
Maggie, kochana, jak dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że będziesz nas częściej odwiedzać, tak mi brakuje Twoich postów. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Ogromny buziak dla Ciebie!!!

Martuś Gratulacje !!!
( a widzisz mówiłam, ze tak będzie ;-) )

a ja się witam i zmykam pozdrawiam wszystkie kochane dziewczynki :-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak:

meggi!! kochana! wróciłas! i dobrze-jestes tu bardzo potrzebna. jak widzisz suwaczek mi mknie do przodu, mireczce rózwniez

słodziutka...wrrr...ty moj zwierzaku-uwielbaim twoje zdjecia na naszej klasie-dopiero niedawno przejrzałam wszystkie...sa boskie!

ona...gratulacje!

sylwia...tule cie-obiecuje ze niedługo sie zmobilizuje i spotkamy sie na kawce!

u nas bez zmian wiekszych...dzis i wczoraj robilismy pokoj maluszka-pomalowalismy sciany, przykrecone mamy polki, karnisze, skrecone meble...ogolnie duzo zrobilismy

padam na pyszczek wiec uciekam

buzzzzzzziiiiiiii

hej
czytam sobie Wasze posty od jakiegoś czasu,,sama mam takie kłopoty,ostatnie poronienie 2 tyg temu.postanowiliśmy z mężem gruntownie się przebadać i spróbować przynajmniej poszukać przyczyny..jak tu wchodzę jest mi jakoś lżej ,chociaż sprawa jest świeża i łatwo nie jest..

Witam Was Kochane....
Kasik,ola.....przytulam Was bardzo i przykro mi ze poznajemy się w takich okolicznościach.....tak jak pisze Gabi...jest nas niestety zbyt wiele....tulę raz jeszcze....
Selenko....myślę podobnie jak dziewcynki juz Ci napisały....porozmawiaj z Córka.....
Słodziutka....ehhh...Ty zawsze o mnie pamiętasz...jest mi bardzo miło.....
Aguś Ir....trzymam kciuki.....
Martuś....pamiętam jak przywitałam Cię na tym forum...a dziś takie wspaniałe wieści....gratuluję kochana....
Gabi,Szafirek,Miruś,Mordoklejko,Allaa,Also,Andzi,Guska,Ona,
Miglak,Dilajla...i wszystkie brzuchatki zyczę Wam duzo optymizmu,zdrowia i spokoju...
Niusia,Mała,Katrin....trzymajcie się ....
Karola,Kinguś,Agi,Syla,beti,Pyzunia,Cyniczna...i te które pominęłam przez sklerozę....serdecznie pozdrawiam.....

Moze juz jutro wieczorem komp bedzie "jak nowy" i wtedy bede mogła być z Wami częściej.....naprawde bardzo się z Wami zżyłam i bardzo mi Was brakuje.....
Pozdrawiam i zycze miłego wieczorku......

dziękuję za powitanie..rok temu miałam ciąże pozamaciczną(to był szok dla mnie) i operację,myślałam,że nie mogę zajść w ciąże a potem te 2kreski,niestety radość trwała zaledwie tydzień..chcę porobić badania:poziom hormonu itp i nie wiem czy moge to badanie na progesterony zrobić już teraz,gdy nie dostałam jeszcze @?mam tylko jeden jajnik i myślę,że może za mało hormonów produkuje?

Olu bardzo mi przykro....niestety nie wiem kiedy najlepiej zrobić te hormony bo ja robiłm tarczycowe i prolaktyne.....ale wydaje mi się ze chyba warto poczekac do @ bo hormony po ciązy musza sie unormowac....
Ja moje dzieciątko straciłam w maju to był 11tydzien....wiem kochana co teraz przezywasz i powiem Ci jedno....jesli masz ochotę to zostan z nami....mi osobiście bardzo to forum pomogło...to najlepsza terapia a przy tym jeszcze wspaniałe znajomości...są tu naprawde cudowne dziewczyny,które zawsze nas rozumieją i pociesza.....

reklama
Do góry