reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martuś!! Gratulatki! Super wiadomość!!! Super! Z całego serca życzę wspaniałych 9 miechów!! Nie powiem.. a nie mówiłam :rofl2::-D

Agula Irl super... niech Wam teraz Bóg da upragnionego chłopczyka!

Agula Aj.. kochanie mi Ciebie też brakuje.

Andzi :-D:-)

Małgosiu(Meggie) tak się cieszę że posłuchałaś mnie. I poproszę tak jak GABI czyń to cześciej. Popatrz jaka jesteś tutaj potrzebna :tak:

Przepraszam ale nie mam czasu:zawstydzona/y:ale nie mogłam nie POGRATULOWAĆ!!

Super i zmykam

reklama
Maggie, kochana, jak dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że będziesz nas częściej odwiedzać, tak mi brakuje Twoich postów. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze. Ogromny buziak dla Ciebie!!!

Martuś Gratulacje !!!
( a widzisz mówiłam, ze tak będzie ;-) )

a ja się witam i zmykam pozdrawiam wszystkie kochane dziewczynki :-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak::happy2::-D:tak::-):tak:

meggi!! kochana! wróciłas! i dobrze-jestes tu bardzo potrzebna. jak widzisz suwaczek mi mknie do przodu, mireczce rózwniez

słodziutka...wrrr...ty moj zwierzaku-uwielbaim twoje zdjecia na naszej klasie-dopiero niedawno przejrzałam wszystkie...sa boskie!

ona...gratulacje!

sylwia...tule cie-obiecuje ze niedługo sie zmobilizuje i spotkamy sie na kawce!

u nas bez zmian wiekszych...dzis i wczoraj robilismy pokoj maluszka-pomalowalismy sciany, przykrecone mamy polki, karnisze, skrecone meble...ogolnie duzo zrobilismy

padam na pyszczek wiec uciekam

buzzzzzzziiiiiiii

hej
czytam sobie Wasze posty od jakiegoś czasu,,sama mam takie kłopoty,ostatnie poronienie 2 tyg temu.postanowiliśmy z mężem gruntownie się przebadać i spróbować przynajmniej poszukać przyczyny..jak tu wchodzę jest mi jakoś lżej ,chociaż sprawa jest świeża i łatwo nie jest..

Witam Was Kochane....
Kasik,ola.....przytulam Was bardzo i przykro mi ze poznajemy się w takich okolicznościach.....tak jak pisze Gabi...jest nas niestety zbyt wiele....tulę raz jeszcze....
Selenko....myślę podobnie jak dziewcynki juz Ci napisały....porozmawiaj z Córka.....
Słodziutka....ehhh...Ty zawsze o mnie pamiętasz...jest mi bardzo miło.....
Aguś Ir....trzymam kciuki.....
Martuś....pamiętam jak przywitałam Cię na tym forum...a dziś takie wspaniałe wieści....gratuluję kochana....
Gabi,Szafirek,Miruś,Mordoklejko,Allaa,Also,Andzi,Guska,Ona,
Miglak,Dilajla...i wszystkie brzuchatki zyczę Wam duzo optymizmu,zdrowia i spokoju...
Niusia,Mała,Katrin....trzymajcie się ....
Karola,Kinguś,Agi,Syla,beti,Pyzunia,Cyniczna...i te które pominęłam przez sklerozę....serdecznie pozdrawiam.....

Moze juz jutro wieczorem komp bedzie "jak nowy" i wtedy bede mogła być z Wami częściej.....naprawde bardzo się z Wami zżyłam i bardzo mi Was brakuje.....
Pozdrawiam i zycze miłego wieczorku......

dziękuję za powitanie..rok temu miałam ciąże pozamaciczną(to był szok dla mnie) i operację,myślałam,że nie mogę zajść w ciąże a potem te 2kreski,niestety radość trwała zaledwie tydzień..chcę porobić badania:poziom hormonu itp i nie wiem czy moge to badanie na progesterony zrobić już teraz,gdy nie dostałam jeszcze @?mam tylko jeden jajnik i myślę,że może za mało hormonów produkuje?

Olu bardzo mi przykro....niestety nie wiem kiedy najlepiej zrobić te hormony bo ja robiłm tarczycowe i prolaktyne.....ale wydaje mi się ze chyba warto poczekac do @ bo hormony po ciązy musza sie unormowac....
Ja moje dzieciątko straciłam w maju to był 11tydzien....wiem kochana co teraz przezywasz i powiem Ci jedno....jesli masz ochotę to zostan z nami....mi osobiście bardzo to forum pomogło...to najlepsza terapia a przy tym jeszcze wspaniałe znajomości...są tu naprawde cudowne dziewczyny,które zawsze nas rozumieją i pociesza.....

reklama
Do góry