Witam po raz drugi kochane dziewczynki.
Mam teraz chwilkę wiec nadrabiam już zaległości.
Przede wszystkim witam i tule nowe koleżanki.
Kasik - witaj wsród Aniołkowych mam. A co się stało ze straciłaś dzieciątko?Czy ciąża obumarła?Jak mozemy mieć żał do Ciebie że piszesz? Przecież forum jest dla każdej z nas!I dla Ciebie znów wyjdzie słońce. Ale teraz wiem jak jest Ci cięzko więc tulę.
Ola - jak pisze juz niejednokrotnie jestem zwolenniczką badań i każdej z nas polecam jednak przed ponownym spróbowaniem przebadać się by zrobić wszystko co w Naszej ludzkiej mocy aby tragedia jaką przeżyłyśmy już się nie powtórzyła. Więc zrób podstawowe badania. Napewno toxo,cytomegalię, Tsh,FT4, Lh, progesteron,różyczkę,możesz zrobić jeszcze testosteron i posiewy z szyjki macicy jak chlamydię, mycoplazmę i ureoplazme. Wszystkie badania u nas znajdziesz na osobnym watku "badania po poronieniu".
Współczuję straty i tulę Ci do serduszka. Pisz do nas a My będziemy dzielnie Cię wspierać.
Agula Irl więc już pisałam Ci jak bardzo się cieszę że jednak skusiłaś się z M i zadziałaliście. Oby Bóg wysłuchał Waszych próśb i dał Wam upragnionego i tak wyczekiwanego synka. Takiej kobiecie jak Ty należy się taki dar od Boga.
A faktycznie z takim bobaskiem Ci do twarzy
:-)
Agula AJ.. a jak miałabym Cię nie pamiętać.. jak w sercu mym jesteś?
Więc czekam z uteśknieniem na Twój wielki powrót do nas. Niech ta przerwa już się skończy.
Marzenko a Ty gdzie sie podziewasz? Nic Cię nie widać.. nie słychać? Jak staranka z M? Jak się czujesz?Jak Twe dziecię? i psiak?
Allaa a u Was co słychać??? Nie dajesz znaków życia :-( Czekam na TWE posty
Gabi aż 12 dni
pięknie. Widzisz jak ten czas leci. Będzie dobrze i po nastęonym usg pochalisz się M że będzie miał braciszka..
A kiedy masz termin usg?
pyzuniagaj śliczna jesteś i chrześniak równiez. I dla Was zaświeci słoneczko tylko na wszystko potrzeba czasu i jak Gabi pisze cierpliwosci.
also jak się zdarzają w ciąży to chyba normalne
może miednica się rozciąga wkońcu 14 tc i 2dni!!Czekamy na wizyte i na piekne zdjęcie dużego małego człowieczka
enka śliczne wiersze.. znam.. ale są śliczne. Jak się czujesz? Jak minął Ci weekend?
Alutka nasza ma dziś wolne a jakoś JEJ nic a nic nie widać
pewnie cieszy się na maksa swoją rodzinką. Więc zapisuję termin 2 grudnia w kalendarzu i później będę liczyć jak wywiązujesz się z obowiązków wobec nas i BB
Jak spędziliście dzisiejszy dzień?
Szafirku i jak się czujesz dzisiaj? Lepiej? Czy dalej Cię męczy "strzykanie"? Jak ciążowe samopoczucie?
catamate najważniejsze że masz juz za sobą "powiedzienie córci" o stracie.Ja jednak jestem za tym by dziecku mówić co i jak. Niech wie jakie jest życie. Tak jak Gabi mówi.
Ilonka cieszę się razem z Wami przygotowaniami do tak ważnego i pięknego zarazem dnia jakim jest własny ślub. Ja pragnełabym jak najwięcej takich dni w swoim życiu przeżyć. Tak wspaniałych i pieknych. Choć nie powiem że przy mężu "kwitnę"
. Piekne że dajesz nzawisko męża bo przeciez za pare miesięcy i Ty bedziesz nosić Jego nazwisko. Wkońcu to Wasz skarb był.
pixelko moze zwolnienie z pracy?
Andzi moje zdanie co do Olci znasz
;-)
Sylwia a Ty niedługo testujesz więc trzymam tak mocno kciuki żebyś i Ty w tym miesiącu cieszyla się z upragnionych II kreseczek i by tym razem wszystko poszło jak z "płatka" Tego Ci kochanie życzę. Zresztą Ty wiesz. A z zaciążeniem to różnie bywa.. choć czasem jest się zdrowym to ppotrzeba aż 6 miechów by się udało. Tylko cierpliwości. Raz się udało i uda się po raz drugi etc.
Mała Agulka a teraz co robisz że Cię nie ma
:-) Ja jestem a Ciebie niet!!!
Jak samopoczucie? Kiedy jedziesz do męża? Czy moze zostajesz na swięta w Polsce?
Martuś raz jeszcze serdeczne gratulację? Na kiedy wychodzi Ci termin lipiec jeszcze czy już początek sierpnia? A suwaczek piękny
Kinguś!!!! Doczekałaś i Ty się na @@@@@@@@!!!! Widzisz już jeden krok do przodu, Całuski dla Ciebie. I trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy jutro. Powal wszystkich na kolana!!
Małgosiu widzisz jak pragniemy bys do nas wróciła???
Wrócisz???
Pati chwal się zaraz jak idzie pisanie pracy? Skończyłaś wkońcu?? Buziaczki dla Ciebie kochana. I ... trzymam kciuki.
Madzia(modrolkejka) więc poprosze o zdjecia pokoika dla synka!!
Moje zdjęcia oglądnełaś
jejku a ja starałam się wszystkie wykasować ;-)
:-) Jutro będe Ci łapać i romasnować do Ciebie :-)
Kasiek(kasiu) a jak u Ciebie?? Mam nadzieję że jutro z pracy dasz znaki życia. I tego neta wkońcu Ci założą w domku.