reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Kasik.Przytulam Cię mocno.Szkoda ,że musimy się spotykać w takich okolicznościach.Pisz do nas na forum, wyżal się.To pomaga.Dziewczyny są świetne.Wielu rzeczy się od nich dowiedziałam.Tulam jeszcze raz

reklama
Dziękuję Ci Gabi!,mam jeszcze pytanko może sie orientujesz,bo krwawienie zaczeło sie w środę,w czwartek byłam u mojego gina.a on mi mowi ze do szpitala bo sie zaczeło poronienie,ale przepisał mi jeszcze Luteine bo moze zatrzyma krwawienie,no ale cóz stało sie w piatek jak wczesniej pisałam.Jutro idę do niego i pewnie bedzie mi kazał jechac do szpitala na czyszczenie,a ja słyszałam ze lepsze sa tabletki,które przepisuja aby macicy sie sama wyczysciła i co robić w tej sytuacji :szpital czy tabletki? z góry dziękuję za odpowiedzi

kasik wszystko zalezy od tego jak wysoka jest ciaza...czasem moze byc tak ze macica sama sie oczysci ale tego nikt nie jest w stanie przewidziec....ja osobiscie jestem po 3 zabiegach....wybor nalezy do ciebie...

Kasik witaj,przytulam ..mam nadzieje,ze pomoze Ci to forum pozbierac sie do kupy jak mi pomogło.

witam wszystkie kochane dziewczynki.........

reklama
Już po obiadku.Teraz kawusia i ciasteczko:-D
Od jakiegoś tygodnia znów piję kawę.W ciąży była bleeee i po zabiegu też mi się niechciało. A teraz popołudniu do ciasta musi być:-D

Do góry