reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jutro mam dostac@ ale nie wytrzymalam i zrobilam dzis tescik i wyszly II kreseczki .Wiem glupio tak szybko wstawiac suwaczek ale moze uda mi sie zrobic psikusa złemu losowi wiec ....niech suwaczek mknie----do przodu a Was drogie dziewczynki prosze o modlitwe i kciuki w wolnym czasie;-),bede wdzieczna.

Ja tylko na chwilkę wpadłam pochwalić się nowym suwaczkiem jeszcze nie ciążowym ale i tak się cieszę że @ w końcu przyszła;-);-);-)

Ona bardzo się cieszę :-) Oczywiście pomodlę się i będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze.

Pyzunia nie dziekuje

Kingus ciesze sie,ze przylazla @,zaczynasz cykle podobnie do mnie ,ja zaczynalam 17 a Ty 16:-)

Nawet nie wiesz jak się uśmiecham widząc Twój piękny suwaczek ;-);-)
Za którym razem się udało?

Tak dziś już 2 dc i bardzo się z tego cieszę :tak:

Uciekam na obiadek, buziaczki ;-)

Ostatnia edycja:
Kingus w lipcu poroniłam,to byl pierwszy cykl w ktorym sie staralismy bo liczylam ,ze dlugo to potrfa jak lekarz stwierdzil PCOs

:szok:jejusss przepraszam za bledy jaaa nie moge jaki mi wstyd ale to chyba juz dzis przemeczenie,ahhh:zawstydzona/y:

chodzilo mi,ze to ten pierwszy cykl byl staranek

reklama
Do góry