reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
moj munio

Załączniki

• 22 047.jpg
    22 047.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 35
Słodziutka,zjem wszystko:zawstydzona/y:
Karola,będziemy na Ciebie czekać:tak:
Prosiłam nie o jedzeniu,to zaczęły o seksie:sorry2: U nas post od lipca,gdzieś tak do maja pewnie:baffled:
Dziecko zgubiło na dworze szkło z okularków:angry: Pomijając koszt kilka stów,to nie moge wyrobić,bo miejsc u okulisty w tym roku nie ma (prywatnie).A on nie może przecież bez okularków chodzić:zawstydzona/y: Jak nie urok to sraczka,jak nie sraczka to zaręczyny,mawiała św. pamięci babcia:dry:

ech gabi....ja robilam okulary dla dziewczyn u optyka w polsce jak bylam mialam te kartke od okulisty tylko i mi zrobili a dziewczyny byly w irlandii....i tak placisz za wszystko praktycznie wiec moze optyk wstawi ci takie samo szklo?

reklama
Do góry