reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiem, że coś miałam z krzepliwością krwi nie tak, ale wyniki mi sie poprawiły, więc w tej chwili się strasznie cieszę.

W szpitalu była bardzo miła obsługa, leżałam na sali trzy-osobowej, dziewczyny były super, naprawdę fajne, ale było tam tak strasznie suche powietrze, a do tego ciepło, że myślałam, ze się wykończę

Mirusia, nareszcie jesteś! Buziaczki dla Was i leż kochana jak najwięcej i niech Juniorek kopie ale jeszcze w brzuszku u mamusi siedzi do końca 9 miesiąca.

Wiecie co dziewczyny a mnie ciągle w krzyżu łupie, nie to, że cały czas, ale od czasu do czasu. Z tego co słyszałam to normalne, ciekawe co tam mi się teraz rozciąga na plerkach?

Witam
Mirka tak się cieszę ,że jesteś i ,że wszystko w porządku. Odpoczywaj dużo. Uff ulzyło mi..

Kasiekk Ty łobuziaro! Nie mogłaś się doczekać i koniecznie chcesz na spacerki ze mną chodzić? Fajnie, nie powiem.Gratuluję kochana, bardzo się cieszę.

Pixellko, mi lekarz mówił,żeby pasztetu nie jadać,bo toxo i te sprawy, ale wyrocznia to on nie jest przecież.

Aguś AJ, pisz, rozumiem co czujesz, myślę,że nie tylko Ja.

Wszystkie pozostałe pozdrawiam.

Aha, szafirku, twoje podejście jest MEGA rewelacyjne, Ja też tak zrobię. Nic już nie czytam, nie wyszukuję, bo tylko się nakręcam. Jest dobrze i musi być dobrze, ale i tak się boje.:zawstydzona/y:

also, będzie dobrze. Pamiętasz początki? A już 14 tydzień..

Ostatnia edycja:
Jutro chcę wybrać się do ZUSu, żeby się dowiedzieć co i jak dokładnie ze zwolnieniem, kiedy trzeba złożyć wniosek o zasiłek rehabilitacyjny itp. Poza tym ja wcześniej w tym roku też byłam na zwolnieniu i nie wiem czy to się liczy ciągłe zwolnienie (te 182 dni) czy łącznie w ciągu roku. Podejrzewam, że ciągłe ale wolę pójść i się wszystkiego dowiedzieć.

Witam ! Ale nastapily czas, kiedys kobiety w ciazy pracowaly na polu i nie bylo problemow z donoszeniem ciazy a teraz niby postep medycyny a coraz wiecej kobiet ma problem z donoszeniem albo przedwczesne porody. Tak bym chciala zajsc w ciaze i nie miec problemow i nie myslec czy dotrwam do konca .:-(

Gabi, to nie było z macicy, tylko w pochwie pękło mi chyba jakieś naczynko, mam strasznie osłabione naczynia krwionośne, mieli nawet problem, zeby pobrać mi krew, bo zaraz pękają mi zyły, ale podobno teraz ma mi wszystko wrócić do normy.

reklama
Andzi własnie bierz przykład z Kasi Szafirek. Ale i tak jesteś kochanie dzielna!

Mika własnie to skąd było krwawienie jak szyjka była zamknięta??

Ilonka do napisania.

Also witaski..

Do góry