reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje dziewczeta za pomoc....
:-D
zaraz przyjdzie moj.........za 15 min ale potem pewnie zajrze jeszcze...bo moj czasami zagrywa w fife a wtedy sobie siedze na B.B
i mam chwile spokoju...
dziewczyny...a mam pytanie myslicie ,ze teraz powinnam sobie zrobic jakies badania..bo po wczorajszej konsultacji z pania doktor...(polka) doszlam do wniosku,ze raczej nie jest to konieczne..powiedziala mi,ze to 1 ciaza i poronienie o niczym nie swiadczy.....
A pozatym ja mysle,ze jesli chodzi i szyjke to nie ma konkretnego leczenia pozostaja tylko szwy lub pessar....

reklama
Witajcie kochane, przepraszam, że tak często nie zaglądam, ale jestem cały czas tak zmęczona, że wystarczy jak przeczytam co tam piszecie to już mam dosyc:rofl2:
Kostki mnie już nie swędzą, bardzo je smaruje balsamem i jest ok, dziekuje za rade:tak:
Mdłości są słabsze idzie z nimi żyć, apetyt to głównie na owoce ser zółty i mleko np cacao które mogłąbym ciągle pić
Brzuszek juz widac:tak: wiec chyba w przyszłm tyg kupie sobie spodnie z golfem bo w domu dres ale jak wychodze to mnie moje spodnie cisna a jak rozpinam guzik to mi zlatują jak ide:-)

Kasiekam jeszcze raz wielkie gratulacje, super wiadomość i pokój Igorka też pięknie urządzony;-)

No więc jestem baaardzo zmęczona leżeniem w szpitalu, ale pozatym jest dobrze, Juniorek ma ok 500 gram i rośnie a do tego kopie jak szalony. Cieszę się , że już wróciłam...

Mika witaj kochana! Witajcie cało i w dwupaku :-)

Aguś Irl dziękuje.

Kasiek w ciaży. Tyle wiem napewno a reszte przeczytaj w moim przydługaśnym poście wczorajszym i dzisiejszym. Chyba wszystko powinno być jasne :sorry2:

Mireczko jesteś nareszcie a ja własnie sms-ka do ciebie miałam wysłac;-)
Jak się czujesz i jakie zalecenia masz od lekarza

Miroslava gratuluje!!!!!
Wiesz co ja stracilam teraz coreczke w 23 tygodniu...wazyla 540 gram biedulinka i miala juz 31 cm....byla taka sliczna.....jak malutka laleczka.....
juz miala brwi i wloski taki meszek ciemny.....
maciupienkie paznokcie,,,,,,,
oj.....
zaraz bede plakala znowu......

reklama
No więc zastrzyki mi odstawili, krew mi się poprawiła, a tak wogóle to dopiero dzisiaj dowiedziałam się z jakiego powodu tak naprawdę leżałam, podejżewali poród przedwczesny zagrożony. Muszę duuuuużo leżeć i odpoczywać i nie męczyć się....

Do góry