reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie kochane.....
Kasiek....jakbyśmy mogły o Tobie zapomniec.....ciesze sie ze jesteś......no i najwazniejsze OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
Miglak....dużo zdrówka.....
Gabi.....cierpliwości....i odpoczynku bez stresów....
Edytko....myslami ciągle przy Tobie....fajnie,ze teraz bedziesz tu czesciej zaglądała...ciesze sie......;-)
Andzi....za Ciebie mocno kciukaski zaciśnięte....zdróweczka kochana....
Pixelka....no to "zadbałaś" o Wiki....moja Gosia to istna słomka...102,5cm/13kg......
Carri....gdzie sie podziewasz.....?
Cyniczna...Ciebie tez oststnio niewiele.....
Guska,Mordoklejko,Jezyk,Szafirek,Aslo,Allaa,Anesto,....i wszystkim "fasolkowym" mamusią zycze wiele zdrówka!
Mirus ....Tobie szczególnie....wracajcie zdrowo do nas....czekamy...
Katrin....przytulam.....
Niusia,Mała.....mam nadzieję ze wkrótce i dla Was wyjdzie sloneczko......
Sylunia....trzymam kciukasy i mam nadzieję ze wyjazd okaze sie owocny....
Aga Ir,Ona,Agi,Beti,Ptysia,Karola,Kinguś.....i wszystkie których nie wymienilam.....pozdrwiam i życzę miłego i pogodnego dnia....

reklama
Miglak..gratuluje widoku serduszka...

Jej, tak sobie myslę, ze z nas wszystkich tylko nieliczne na chwile obecna nie mają plamień i innych przebojów w ciazy...Boże zeby mnie komplikacje omijały szerokim łukiem....może od grudnia pójde na zwolnienie do końca roku...a potem zobaczymy...w sumie chciałabym pracowac ale nie chce ryzykować....

U mnie.....?
Po japńsku....jako-tako.....zyje....a co tam....
Jakoś mi znowu ciezko....ale cóz poradzić......przepraszam Was ale chyba Wam troszkę zazdroszę tych staranek.....no cóz....ale to poniekąd ze swojej winy narazie je odłożyłam....
Ehhh...wszystko jest jakieś ponure i szare.....ale jakoś sie trzymam....
Zmykam robic obiadek.......

No tak.....ale muszę jeszcze poczekać.....muszę najpierw wiedzieć na czym stoje...a to pewnie jeszcze troszke potrwa...hyyy....nie chce przechodzic ogromnego dla mnie stresu nosząc pod sercem "fasolkę"....bo....juz było podobnie i skończyło się ...jak skończyło...!
Witaj Aguś....

Chyba jakieś fatum wisi nad moja glowa.....
Zepsół sie okap,przepaliła sie grzałka w kuchence,zbiłam czjnik bezprzewodowy....jeszcze ta kanaliza.....ehhhh...jak się wali to wszystko na raz......
nic mi sie nie chce i nie moge sie skupic na niczym ale to zapewne wina @.....:wściekła/y:
Zaraz musze uciekać bo czas wstawic ziemniary......

reklama
Do góry