Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
witajcie kochane.....
Kasiek....jakbyśmy mogły o Tobie zapomniec.....ciesze sie ze jesteś......no i najwazniejsze OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
Miglak....dużo zdrówka.....
Gabi.....cierpliwości....i odpoczynku bez stresów....
Edytko....myslami ciągle przy Tobie....fajnie,ze teraz bedziesz tu czesciej zaglądała...ciesze sie......;-)
Andzi....za Ciebie mocno kciukaski zaciśnięte....zdróweczka kochana....
Pixelka....no to "zadbałaś" o Wiki....moja Gosia to istna słomka...102,5cm/13kg......
Carri....gdzie sie podziewasz.....?
Cyniczna...Ciebie tez oststnio niewiele.....
Guska,Mordoklejko,Jezyk,Szafirek,Aslo,Allaa,Anesto,....i wszystkim "fasolkowym" mamusią zycze wiele zdrówka!
Mirus ....Tobie szczególnie....wracajcie zdrowo do nas....czekamy...
Katrin....przytulam.....
Niusia,Mała.....mam nadzieję ze wkrótce i dla Was wyjdzie sloneczko......
Sylunia....trzymam kciukasy i mam nadzieję ze wyjazd okaze sie owocny....
Aga Ir,Ona,Agi,Beti,Ptysia,Karola,Kinguś.....i wszystkie których nie wymienilam.....pozdrwiam i życzę miłego i pogodnego dnia....
Kasiek....jakbyśmy mogły o Tobie zapomniec.....ciesze sie ze jesteś......no i najwazniejsze OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
Miglak....dużo zdrówka.....
Gabi.....cierpliwości....i odpoczynku bez stresów....
Edytko....myslami ciągle przy Tobie....fajnie,ze teraz bedziesz tu czesciej zaglądała...ciesze sie......;-)
Andzi....za Ciebie mocno kciukaski zaciśnięte....zdróweczka kochana....
Pixelka....no to "zadbałaś" o Wiki....moja Gosia to istna słomka...102,5cm/13kg......
Carri....gdzie sie podziewasz.....?
Cyniczna...Ciebie tez oststnio niewiele.....
Guska,Mordoklejko,Jezyk,Szafirek,Aslo,Allaa,Anesto,....i wszystkim "fasolkowym" mamusią zycze wiele zdrówka!
Mirus ....Tobie szczególnie....wracajcie zdrowo do nas....czekamy...
Katrin....przytulam.....
Niusia,Mała.....mam nadzieję ze wkrótce i dla Was wyjdzie sloneczko......
Sylunia....trzymam kciukasy i mam nadzieję ze wyjazd okaze sie owocny....
Aga Ir,Ona,Agi,Beti,Ptysia,Karola,Kinguś.....i wszystkie których nie wymienilam.....pozdrwiam i życzę miłego i pogodnego dnia....