reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja przegladam allegro
ale juz mi sie oczka kleja
dzisiaj jechalam do domu 6 godzin busem zamiast 4 masakra myslalam ze juz wyjde z tego busa i pojde pieszo wrrrrrr
o malo co tez nie mielibysmy wypadku tak pan kierowca ladnie jechal !!!
oki to juz sie zbieram lulu
buziaki kochana kolorowych senkow :p

to tylko ja, chcialam sie pochwalic suuwaczkiem... Bo prawie nie znam ang. a jakos mi sie udalo go sciagnac. Mogloby to byc latwiejsze...

Witam Was wszystkie!!!
Chciałam tylko się przywitać...Wczoraj mnie nie było , bo z pracę dopiero po 22 skończyłam, a dzisiaj cały dzień szukałam butów na zimę. Pomijam , że kupuję je już od miesiąca i nic mi się nie podobało. Dzisiaj w końcu się udało.Nie są to może te wymarzone, ale prawie;-) Jeszcze tylko jakiś płaszczyk trzeba kupić...Chyba mnie mróz zastanie zanim się zbiorę znów na zakupy...Już sama nie wiem do jakiego sklepu iść.Dzisiaj nic mi się nie podobało z kurteczek i płaszczy...Taki mam "dobry humor", że nawet do zakupów nie mam cierpliwości...:-(
Ale nudzę...Idę spać
Buziaki i pozdrowionka;-)

reklama
Do góry