reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja jestem.Kiwi sobie przyniosłam.Ale mi niewygodnie juz pisać jedną łapą.A właściwie to leżeć:angry: Dupsko mnie boli,zaraz mnie szlak trafi.Ech początki najgorsze.

reklama
Aga,może bys przyjechała.Albo jakiś catering wysyłkowy.Na jutro mam jeszcze obiad.A potem? Chyba kuchenkę w wyrku zainstaluję:baffled:
Może się jakoś dogadamy:cool2:

ale sobie zrymowalam......hehehe....gabi ale ty faktycznie nikogo tam nie masz kto moglby ci pomoc?no ja to co innego jestem bardzo daleko od wszystkich a i tak jakbym musiala miec pomoc to znalazlabym napewno kilka osob do pomocy

Witam cieplutko:-)Chyba zima idzie,wczoraj wiosna za oknem a dziś potwornie zimno.

Słodziutka przytulam mocno i życzę pomyslnego końca twoich problemów.

Pixella nie dziwię się,że płakałas kiedy widziałas to bijące serduszko maluszka.Cieszę się,że wszystko w porządku.

Tyle dziewczyn zafasolkowanych,gratuluję wam z całego serca,pogubiłam się kto jest w kolejce na szczęsliwy listopad,kto rozpocznie ten miesiąc?ja chyba odpadam,nie postaralismy się zbytnio.

Zyczę ciepełka na wieczór wszystkim.

Gabi gdybym tylko miała bliżej,pomogłabym ci a tak zostaje mi tylko trzymanie kciuków,ze jakos wszystko się samo ułoży.

Witam ja juz po wizycie kontrolnej. wszystko dobrze nawet jajniki juz "pracuja". Mam poczekac z nastepna ciaza do nowego rok a potem zaczac staranka:-).Pozdrowienia

Mocno tule nowe kolezanki:tak:
Gratuluje i trzymam kciuki za nowe fasolinki:tak::tak::tak::tak: niestety juz sie troszke pogubiłam:zawstydzona/y: wiec nie pisze do kazdej z osobna:-D

Ja jakby po mału dochodze do siebie ale niewiem co dalej:-( własciwie to wiem ze zawieszamy starania do lata musze ochłonac odpoczac a pozniej zobaczymy jakos sie musi ułozyc

Mirus kochana trzymam kciuki za was:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry