reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no coz gabi.....czego sie nie zrobi dla malenstwaobys wytrwala a wiem ze nie bedzie to dla ciebie latwe
aga_irlandia
gabi slonko ja bym wam wszystkim pomogla bdybym tylko mogla....ale te 2500 km to troche drogi niestety
aga_irlandia
ale sobie zrymowalam......hehehe....gabi ale ty faktycznie nikogo tam nie masz kto moglby ci pomoc?no ja to co innego jestem bardzo daleko od wszystkich a i tak jakbym musiala miec pomoc to znalazlabym napewno kilka osob do pomocy
Witam cieplutko:-)Chyba zima idzie,wczoraj wiosna za oknem a dziś potwornie zimno.
Słodziutka przytulam mocno i życzę pomyslnego końca twoich problemów.
Pixella nie dziwię się,że płakałas kiedy widziałas to bijące serduszko maluszka.Cieszę się,że wszystko w porządku.
Tyle dziewczyn zafasolkowanych,gratuluję wam z całego serca,pogubiłam się kto jest w kolejce na szczęsliwy listopad,kto rozpocznie ten miesiąc?ja chyba odpadam,nie postaralismy się zbytnio.
Zyczę ciepełka na wieczór wszystkim.
Gabi gdybym tylko miała bliżej,pomogłabym ci a tak zostaje mi tylko trzymanie kciuków,ze jakos wszystko się samo ułoży.
Słodziutka przytulam mocno i życzę pomyslnego końca twoich problemów.
Pixella nie dziwię się,że płakałas kiedy widziałas to bijące serduszko maluszka.Cieszę się,że wszystko w porządku.
Tyle dziewczyn zafasolkowanych,gratuluję wam z całego serca,pogubiłam się kto jest w kolejce na szczęsliwy listopad,kto rozpocznie ten miesiąc?ja chyba odpadam,nie postaralismy się zbytnio.
Zyczę ciepełka na wieczór wszystkim.
Gabi gdybym tylko miała bliżej,pomogłabym ci a tak zostaje mi tylko trzymanie kciuków,ze jakos wszystko się samo ułoży.
mała160
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki
Pamietacie mnie jeszcze?;-)
Pamietacie mnie jeszcze?;-)
mała160
Mocno tule nowe kolezanki
Gratuluje i trzymam kciuki za nowe fasolinki niestety juz sie troszke pogubiłam wiec nie pisze do kazdej z osobna
Ja jakby po mału dochodze do siebie ale niewiem co dalej:-( własciwie to wiem ze zawieszamy starania do lata musze ochłonac odpoczac a pozniej zobaczymy jakos sie musi ułozyc
Mirus kochana trzymam kciuki za was
Gratuluje i trzymam kciuki za nowe fasolinki niestety juz sie troszke pogubiłam wiec nie pisze do kazdej z osobna
Ja jakby po mału dochodze do siebie ale niewiem co dalej:-( własciwie to wiem ze zawieszamy starania do lata musze ochłonac odpoczac a pozniej zobaczymy jakos sie musi ułozyc
Mirus kochana trzymam kciuki za was
reklama
slodziutka_e
Aguś malutka pewnie że Cię PAMIĘTAM. Takich osób się nie zapomina. Sama wiesz co dla Ciebie najlepsze i nie zaczepiaj mnie wlasnie na GG :-);-)