reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nie no marta obiad u mnie zawsze jest......no moze czasem raz na 3 miesiace jak sie zbuntuje to nie robie hahhaha...ale wszyscy wtedy zadowoleni bo se pizze kupuja i sie ciesza....a ja za pizza nie przepadam jakos tak specjalnie....

u tego tutaj rzeźnika to tylko wołowine widze i jakies wynalazki ale golonek to ja tam nigdy nie widziałam, musze M wysłać do rzeźnika w miescie gdzie pracuje moze tak bedzie
ja bym tak zrobila goloneczke po bawarsku

a golonka to chyba 1,50 za sztuke kosztuje....ja place 1 euro bo stala klientka jestem....aaa i u tego rzeznika to cale wielkie uda z kurczaka( nie same palki) to za 5 sztuk wielkich place 2,99 euro

ania ja kupuje u morrise`a zdaje sie...chyba taka nazwa albo cos pokrecilam...u nas w wiekszych galeriach sklepowych maja siec sklepow:):):)
a moj M uwielbia goloneczke taka ze ja najpierw ja gotuje ....jak juz jest prawie prawie to wrzucam na blache na termoobieg z mnostwem warzyw i podlewam 1 piwem:):):) podobno super.....ale ja nie wiem bo nie lubie golonki hehehhe wiec jej nigdy nie probuje

reklama
Do góry