Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
daga współczuje, pamiętam jak ja chcialam urodzić i wysilałam się na wszelkie sposoby i nic nie dawało efektów, juz ryczałam po nicach, miałam dosyć tego wielkiego brzucha, a później jak Cypi był juz z nami i nie dawal spac to chcialo sie go jeszcze wsadzić
Dlaczegotak miłego wypoczynku życzę.
Joaś Dziękuję
U Nas w końcu pogoda jakaś bardziej wiosenna się zrobiła, zaraz lecę na spacerek.
We wtorek robię badanka (tokso-powtarzam, cytomegalie, p/ciala antykardio, progesteron i hormony tarczycy) Niewiem ile się czeka na nie wszystkie, tokso juz kilka dni a reszta hmm niewiem czy sie wyrobię.
Jeszcze ide do gina w tym tyg prosić o czystosc pochwy i myśle żeby zrobić usg. Co o tym myślicie?
Dlaczegotak miłego wypoczynku życzę.
Joaś Dziękuję
U Nas w końcu pogoda jakaś bardziej wiosenna się zrobiła, zaraz lecę na spacerek.
We wtorek robię badanka (tokso-powtarzam, cytomegalie, p/ciala antykardio, progesteron i hormony tarczycy) Niewiem ile się czeka na nie wszystkie, tokso juz kilka dni a reszta hmm niewiem czy sie wyrobię.
Jeszcze ide do gina w tym tyg prosić o czystosc pochwy i myśle żeby zrobić usg. Co o tym myślicie?