reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

miroslava witaj i pisz jak najwięcej i gratuluje fasolki niech rośnie zdrowa

betti nie ma chyba na świecie nic cudniejszego niż słuchać tego bicia:-)

dlaaczegotak mi treż mi też mi też 1!!!!!!!!! ja też chce mieć takie pazurki zrobisz mi?:-D:blink::blink::blink::blink::sorry2::sorry2:

reklama
maggie sam niech sobie śpi na sofie:-D:-D Ty jesteś kobietka i trzeba cię na rękach nosić.
A Twój romantyzm jest na dobrym poziomie.

Idę zmykać r4obić obiad my oczywiście sledzie (w piątej jemy śledzie na zmianę z rybą albo naleśnikami) a mały pierożki ruskie zapraszam jak ktoś ma ochotę:-)

Dziewczyny,
sprawdziłam matury próbne,:szok: niektóre przyprawiły mnie o zawrót głowy, ale na 30 prac tylko jedna nie zdała. Nie cieszę się z tego bo - może jak słyszeliście- były przecieki z maturalnych testów. Gotowe pojawiły się dzień wcześniej w internecie:wściekła/y:. młodzi nawet nie wiedzą jaką krzywdę sobie robią. Mieli szansę się sprawdzić, przecież to próbna. Widzę w pracach moich uczniów, że niektórzy dotarli do tego co było w internecie.:no: Po co traciłam dwa popołudnia na poprawę skoro jest niemiarodajna?
Zostawiam to za sobą bo od poniedziałku jestem z moimi dziećmi w Szklarskiej Porębie w szpitalu pulmonologicznym. Posiedzimy 8 dni , trochę się pohartujemy. Może będą po zabiegach miały mniej infekcji. Polecam ten szpital- główna siedziba w Karpaczu- jak ktoś ma problemy z choróbskami i alergiami. Świetni fachowi lekarze. Skierowanie na badania i leczenie bierze się od rodzinnego.

Hejka :-(

Młody zamiast się pchac na zewnątrz zafundował sobie czkawkę. Specjalnie wyciagnęłam chłopa na łażenie po marketach... Ja padam na twarz - w brzuchu trwa szaleństwo...:wściekła/y:

Miroslava - mój młody jest spóźniony o równiutko 2 tyg. Niemartw się więc. Jasiul nadrobił opóźnienie w 10 tyg i teraz już leci zgodnie z kalendarzem.

Betii - gratulacje fasoli.:-D

Maggi - ja chrapie i gadam przez sen, a mój chłop ostatnio zaczął ze mną rywalizować ( dołączył jeszcze do tego zestawu zgrzytanie zębami) więc nocka wygląda ciekawie...heheheheheh

Pozdrawiam resztę babeczek

reklama
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet całej ekipie

kwiat.gif

Do góry