reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobry Wieczór Dziewczynki!
Gabi mam nadzieje, że jak najszybciej znajdziecie z M rozwiązanie. Moze faktycznie niania lub urlop męża.....
Mireczko Kochanie trzymaj sie dzielnie....
Mnie dziś cały dzień głowa bolała i się juz bałam, że jakieś chorubsko się przyplątało, ale po południowej drzemcę na szczęście przeszło.
Guśka ja jakoś boje się udzielać na majówkach, może jak minie 12 tydz....W piątek idę do lekarza i oczywiście już schizuję. Bardzo się boję ale powtarzam sobię, że tym razem musi być dobrze....
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo serdecznie.

reklama
gabi bedzie dobrze ja już tą szyjkę mam taką od około 20 tygodnia, a z Kacperkiem 25mm miałam jeszcze szybciej.
Kochana ja w Ciebie wierzę że dasz radę naprawdę mocno zwolnij i wykonuj tylko te czynności które są naprawdę niezbędne do życia Twojego i Mikołaja nie forsuj się nie przemęczej i leż kiedy tylko się da a ja trzymam mocno kciuki:-):-):-)

z tego co się wiecej dowiedziałam mirka wyladowała w szpitalu z dosc mocnym krwawieniem, zatrzymali ją na obserwacji, ma lezec, nawet siusia na basenik...moze jutro wyjdzie ale nic jeszcze nie wiadomo..bede na biezaco informowac co wiem...

ona faktycznie ma czesto krwawenia i plamienia-na szczescie nie szkodzi to maluchowi-przynajmniej tak mówia lekarze....cos kiedys mowiła ze to zwiazane z kruchoscia naczyn krwionosnych...

ehhh...czy ciaze nie moga przebiegac spokojnie??

witam sie wieczorowa pora.

Mircia usciski dla Ciebie i wracaj do domku.

Przepraszam jesli cos waznego sie wydarzylo ale zazwyczaj nie mam czasu czytac zaleglosci:zawstydzona/y:

dziewczyny czy pecherzyk przy 19mm moze peknac i byc ok czy nie bardzo?

Gabi trzymajcie się dzielnie i postaraj się leżeć.... wiem że w twojej sytuacji jest to ciężkie....

Wszystkie zafasolkowane życzę wam aby bieganie do toalety za każdym razem okazywało się fałszywym alarmem..... wiem co przechodzicie.... już chyba żadna z Aniołkowych Mamuś nie zazna spokojnej ciąży......

Mireczko czekamy na ciebie i Juniorka:-D tyle przeszłaś że teraz już musi być dobrze.....

Ona- moje pęcherzyki zawsze rosną do takich rozmiarów... i pękają:sorry2:

reklama
Poza tym w związku z faktem że jestem sama życzę wszystkim spokojnej nocy i spadam do mężusia.....

Aha.... Edytko..... zawsze byłaś dla nas oparciem.... pamiętaj że cały czas czekamy i jesteśmy z Tobą......

Do góry