reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja tez witam i zycze miłego dnia :-).....

u mnie dzis sądny dzień buuu jak ja usiedze do tej 18.....

od wczoraj nie mam mdłości i się troche denerwuje już...no cóż, ale może juz ich nie będzie?

Wróbelku BHCG trzeba robic w odstepach 2 dniowych by sprawdzic przyrost minimum 66% dziennie na poczatku......ja w 30dc miałam 298 a w 32dc-845...

Mirus trzymam kciuki bys szybko do nas wróciła

Gabi...ja też najbaredziej w świecie boję sie komplikacji przy ciąży...moja córcia ma 1rok7mies i jest bardzo absorbująca...ale jak miałam chore korzonki leżałam tydzień...wstawałam tylko na karmienie...teściowa mi ja na spacer na 2 h brała...leżałam na kanapie a ona obok na podłodze się bawiła...a jak za bardzo po mnnie skakała do leżałam z nią na podłodze....może masz jakas kolezanke siedzaca w domku co by ci z małym wyszła na spacerek? ja załatwołam sobie opieke dla wiki u koleżanki która siedzi z córeczką w podobnym wieku w domku za 1000zł :-) to tyle samo co żłobek a o ile dla wiki lepsze....

Pixellko wytrzymasz ale bedzie się dłuzyło strasznie. Wszystko będzie ok z fasoleczka ja to wiem. Czekam na dobre wieści.

Mireczko trzymam kciuk za ciebie.

Gabi jak trzeba leżeć to trzeba czasami tak bywa. Napewno znajdzesz takie rozwiązanie żeby cała rodzinka była szczęśliwa.

Ona pęcherzyki mogą pekac przy takiej wielkości. Czekam na wieści po dzisiajeszej wizycie.

Słodziutka ;-);-);-)

Buziam Was wszystkie gdzie tylko sobie życzycie:-):-):-)

dzien doberek...witam sie....
ja dzis na obiadek planuje zrobic faszerowane pieczone papryki.....mam nadzieje ze rodzinka bedzie zadowolona hehehhe.....
aaaa i zamowilam olej do ogrzewania.....dzis ma przyjechac....bedziemy sobie tylko grzac rano z godzinke zeby jak wstaniemy bylo cieplo....bo tak...czasem kosta.....ja pale w kominku dopiero jak wroce ze szkoly.....tak wiec mam nadzieje ze starczy nam tego oleju na cala zime.....zaplace 400 euro i jakos mnie to nie cieszy....ale co zrobic....zycie....aaaa....ale wyslalam papiery na dofinansowanie do ogrzewania...mam nadzieje ze chociaz troszke nam zwroca....ech...
poza tym...wczoraj wszystko zrobilam wiec dzis mam tylko sprzatanko i obiadek....i moge sobie poodpoczywac....
no.....to byloby chyba na tyle....
dzisiaj ma 2 urodzinki moja chrzesniaczka....mojej siostry coreczka....mam nadzieje ze dzis dostanie przesylke bo co nieco jej wyslalam w zeszlym tygodniu:)bedzie sie cieszyc.....
nooo...to uciekam....
pojawie sie jak wszystko ogarne i mam nadzieje ze ktos tu bedzie...
milego dnia zycze....
edzia?????sciskam...:)

Hej:-(
Dzięki za pocieszenia.
Mąż nie może wziąć urlopu,no chyba,że bezpłatny i na zawsze:baffled: Ma własną działalnośc i pracuje po kilknaście godzin.Rodzina nie może.Koleżanki tu nie mam,krótko tu mieszkamy.Piksela,no 1000 zł to dla mnie nie jest mało.
Takie leżenie po trochu nie zda egzaminu.Z M leżałam naprawdę plackiem,dużo później,a szyjki na styk wystrczyło:zawstydzona/y:
Mirka trzymam kciuki !!!
Pozdrawiam.Pa.

hej dziewczynki!
Gabi przykro mi bardzo:-( ze ta szyjka taka krótka ale naprawde modle sie za was zeby bylo dobrze i jestem pewna ze to sie dobrze skończy!!

Aga- no cóz ogrzewanie wszedzie jest drogie, 400 euro to i tak nie duzo, jak ma ci starczyc na całą zime, moi rodzice wlasnie tankowali olej za 3200 a to im nie starczy.Tesciowa tez ma spory dom i rachunki za gaz po 1000zł miesięcznie zimą, dlatego teraz wstawiła śliczną koze i bedzie w niej palic, napewno uda sie jej zaoszczędzic, dobrze ze masz ten kominek, moja siostra tez w irlandi i mają tylko elektryczne ogrzewanie, a mieszkanie jest duze 3 pokojowe, wiec za prąd mają paskudne rachunki,
no ale cóz, wszyscy narzekają na koszty ogrzewania tylko nie my:-) przynajmniej na razie:-) ogrzewanie nas kosztuje 82 zł miesięcznie, no ale za to mały metrarz, ale ciasno ale własno:-)

ale lepiej odmówic sobie czegos niz marznąc.

a ja wlasnie powoli sie pakuje bo jutro wyruszamy do Zakopanego, choc pogode zapowiadają nieciekawą...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Syla to tylko Ci życzyć udanego wyjazdu no i poprawy pogody....

Gabi musi się znaleźć jakieś wyjście może ogłoszenie i ktoś do pomocy w domu coś na zasadzie przyszywanej babci albo coś w tym rodzaju, przecież będziesz w domu i będziesz nadzorować ... co do kosztów to chyba w twojej sytuacji nie da się ich ominąć...

Miruś mam nadzieję że już lepiej daj znać ....

Edzia a z tobą lepiej....

pozdrawiam

reklama
Do góry