reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marta, niestety nie mam gg w pracy...zablokowali nam bysmy czasu nie tracili....

ech na 16 dopiero...trzymam kciuki by tym razem cie nie straszyl tylko wskazał co robic i jak by było dobrze, dokładnie wypytaj się o leki i ta laparoskopię....

hihihi ciagle macam sie po cyckach...bolą na szczęście nadal...ostatnio przestaly w 6tc i dzidziusia nie było...ja tez trzese portkami :-)

reklama
eh Aniu oby do usg nie?bedziesz juz pewniejsza:tak::happy:
Nie nastraja to optymistycznie jak kolejna z dziewczyn traci fasolke ehh.
Nie dziekuje za kciuki.

aa Ty w pracy?ojj oszczedzaj sie koniecznie.Ciesze sie,ze dobrze sie czujesz,zobaczysz suwaczek bedzie mknal do przodu.

martus mam nadziję, tym razem to będzie ciaża ksiażkowa !!!! (na to po cichutku liczę...)
potwornie głodna jestem, zjadłabym konia z kopytami...no i mam straszna ochote na zupkę jarzynkową...

Mój brzusio dzis osiągnoł 6 tyg....wiecie, mój m wczoraj sie zdziwił jak mu powiedziałam, że zaczynam niedługo 7tc....stwierdził, ze stara sie wcale o dzidziusiu nie myśleć by sie nie nastawiać i nie rozczarowac znowu...i nie zauwazył nawet, ze już 2 tyg od testu i II mineło...i tylko 3 dni do usg....
Super ale ten czas szybko zleciał :tak::tak:

U mnie narazie wszystko ok jestemw 24tyg. ciąży i 3 dni.
:-):-):-)

dzien dobry...witam sie
i mowilam.....@ mnie rano nawiedzila....jak w zegareczku....hmmm....cos chyba ze mna nie tak po tych zabiegach....no coz.....widocznie los decyduje za mnie bardziej rozsadnie....jeszcze miesiac i skladam papiery a potem to juz tylko praca....
Ja myślę, że jak pójdzie do pracy to los Wam zrobi niespodziankę:tak:

Pocieszające jest to że z plamieniem koniec:tak:... bóle są ale takie jak prze Kacperku wiec nie wpadam w panikę :tak:....
Cieszę się, że nie ma już plamień. Uważaj na Siebie:tak:

Czes dziewczyny!!! Bylam tu tylko raz po poronieniu. Potem nie mialam siły tu zagladac. Minelo prawie 6 tyg. Jakos troche sie pozbieralam. Jeju powiedzcie dlaczego ludzie nie chca o tym gadac? Nie mam z kim... Jakąs taka potrzebe czuje mowic o tym, a wy? Niektorzy mi wspolczuja i to wszystko, inni zmieniaja temat, ja mowie tylko zaprzyjaznionym.
No niestety ja też tego doświadczam, może ludzie boją się, że nie będą wiedzieli co powiedzieć.

Ja też W piatek zrobiłam teścik ale nie mialam netu, zeby sie pochwalic
GRATULUJE :-):-):-) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

zaraz uciekam sie kąpciać i do mezusia bo....no widac w suwaczku:baffled::-);-).Niestety jak sie nie uda to lekarz mi mowil ,ze laparoskopia wiec pedze probowac

W czwartek idę do gin na kontrolę po zabiegu...Ciekawe co mi powie??? Możecie mi powiedzieć o co mam go zapytać, żebym o niczym nie zapomniała...Jakie badania mam zrobić i wogóle, bo do czwartku to chyba umrę ze strachu...Buzia Dobranoc wszystkim
Ja spytałam o badania to tylko mówiła o cytologi i toksoplazmozie.
Teraz po pierwszej @ mam iść na usg żeby zobaczyć czy wszystko dobrze.

Katrin bardzo mi przykro:-(

Pixella GRATULUJĘ i trzymam kciuki, jrdnak nie poczekałas na mnie :)

ja własnie dostałam pierwszą @ po poronieniu.......
i jestem na etapie że jednak muszę odczekać...

rozmawiałam z moją ciocia neonatologiem z CZD i powiedziała mi że w ciąży nie wolno siedzieć przed kompem więcej niż 4 h dziennie. Ja jej mówie że przecież dziewczyny pracują do porodu normalnie i rodzą normalne, zdrowe dzieci. Jej odpowiedź: to nie są zdrowe dzieci.
zastanowilam się i rozejrzałam wkoło... i rzeczywiście te znajome które pracowały do końca jak szalone, ich dzieci mają problemy a to fizyczne, a to psychiczno emocjonalne... nie wielkie ale mają

Diana :-) a tak jakos wyszło, że los chciał inaczej i nie poczekałam...

Kinguś...mi tez szybko zleciało....ale w domu, w pracy czas się dłuży przeokropnie....w domu do 13:00 nawet usiaśc mi sie nie udaje...nie mówiąc już o takiej dawce jedzonka...ale co zrobic ciagle głodna jestem....

reklama
Do góry