reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki

katrin strasznie mi przykro brak slow

wrobelku gratuluje 2 kreseczek

enka1 witaj razem damy rade

pozdrawiam Wszystkie laseczki buzka

reklama
Wróbelku wielkie gratulacje, bardzo sie ciesze że Ci sie udało:-):-):-)
Razem byłysmy na kwietnówkach, a ty zaraz znowu mamusią zostaniesz, ale ten czas leci;-);-);-) Trzymam kciuki zeby było wszystko ok i spokojnych 9 miesięcy zyczę

Enka kochana pisz ile chcesz zawsze tu jetseśmy dla Ciebie pamietaj.
Ja na wizycie kontrolnej z tego całego stresu o nic w końcu nie zapytałam;-);-);-)Myslę , że gin ci wszystko sam powie.

Pixellko cześć trzymam kciuki zebyś wytrzymała pierwszy dzień w pracy.

Słodziutka bąbelku ty moj jakos cię mało ostatnio. Czy mam nakrzyczeć?????
Jak się czujesz wszystko ok???

Buziaki dla Was moje drogie koleżanki.

Agi dzieki za trzymanie kciuków. dopiero 9:40 a ja juz usypiam prawie przy kompie....oczy same mi sie zamykają...a mój Boss stwierdzil, ze od lipca wiecej mnie w pracy nie ma niz jestem....no cóż, takie zycie, tez wolałabym być zdrowa i nie chorowac i nie poronic....niech tylko zacznie marudzic to pójdę na L4 i tyle mnie zobaczy....:tak:

Pixella teraz to masz nad nim przewage a najlepsze jest to ze on o tym nie wie :-):-):-)
Ja tez jak byłam w ciązy to sobie myslałam, że jak mnie szef wkurzy to tylko bedzie miał problem jak pójdę na L4 i byłam wyjatkowo w pracy wyluzowana, niczym się nie przejmowałam i wszystko miałam w pompie

agi u mnie w pracy cięzarna za cieżarną...:-) nie ma co sie dziwić same młode kobiety i w końcu kiedys trzeba rodzić a wiek rozrodczy do 40-tki ... ostatnio az 4 dziewczyny poszły na zwolnienia....i juz nie wrócą, on tez sie trzęsie bym ja przypadkiem nie znikneła....hihihi

reklama
Pixellka a możę warto sobie odpuścić :) ... ja poprzednio miałam plan pracować do 7 miesiąca i co.... teraz nie bedę ryzykować :)
A ja czuję się słabo, a do tego Kacper ma katarek i został w domku...
Edytko co z tobą ????

Ostatnia edycja:
Do góry