Maggie2412
Fanka BB :)
To jeszcze raz ja. Kupilam sobie kolejna butelke soku zurawinowego i cytrynki. Lokalna apteka byla juz zamknieta, a nie mialam sily jechac dalej. Moze uda mi sie zakwasic bakterie skutecznie, a ja nie, to jednak lekarz mnie nie minie.
Ewus, z tego co piszesz, to nie znamy dnia ani godziny. Mocne kciukasy trzymam za rozpakowanko . Dobrze, ze Ci sie udalo wyspac
Dagus :-) spokojnie, i Ciebie dopadnie. Kciukasy .
Toleczka, kochanie, jesli nas czytasz, calym sercem jestem z Toba i mocno przytulam.
GABI madra z Ciebie kobietka , oprocz serca masz rozum i umiesz doradzisz :-).
Jezyk, :-) pozdrowionka. Jak tam Kacperek? Mam nadzieje, ze lepiej.
Batonik! Trzymaj sie kochana! I pisz o wszystkim
Joas, widze, ze sytuacja opanowana, ale wlacz tryb oszczedzajacy .
Postraszylas mnie, pojde do lekarza, jak do jutra nie przejdzie.
Ptaszynka,super ze u Ciebie wszystko dobrze i Babeczka rozrabia ;-)
Slodziutkie :-):-) pozdrowionka! Niestety, to tylko zapalenie pecherza .
Muffy, tak mi przykro z powodu Twojej kolezanki. Szkoda kobitki... A my tutaj jestesmy jak czule sejsmografy :-(. Nie wiem co bedzie z tymi grudniowkami, skoro mi ten pecherz zaczal rozrabiac. Ale Tobie sekunduje
EVE witaj! Bardzo nam sie przyda doswiadczona mamusia Bo na zdjeciu 2 coreczki, tak? Czy mozna Cie zapytac, ktora ciaze poronilas. Przed czy po dziewczynkach
Gosia :-),Izulka :-) Berbelek:-), Ewelka:-), Ewulka:-) i pozostale ciszej siedace panienki :-) pozdrowionka i samych dobrych snow. Niech Was dolki i doly nie lapia.
Ewus, z tego co piszesz, to nie znamy dnia ani godziny. Mocne kciukasy trzymam za rozpakowanko . Dobrze, ze Ci sie udalo wyspac
Dagus :-) spokojnie, i Ciebie dopadnie. Kciukasy .
Toleczka, kochanie, jesli nas czytasz, calym sercem jestem z Toba i mocno przytulam.
GABI madra z Ciebie kobietka , oprocz serca masz rozum i umiesz doradzisz :-).
Jezyk, :-) pozdrowionka. Jak tam Kacperek? Mam nadzieje, ze lepiej.
Batonik! Trzymaj sie kochana! I pisz o wszystkim
Joas, widze, ze sytuacja opanowana, ale wlacz tryb oszczedzajacy .
Postraszylas mnie, pojde do lekarza, jak do jutra nie przejdzie.
Ptaszynka,super ze u Ciebie wszystko dobrze i Babeczka rozrabia ;-)
Slodziutkie :-):-) pozdrowionka! Niestety, to tylko zapalenie pecherza .
Muffy, tak mi przykro z powodu Twojej kolezanki. Szkoda kobitki... A my tutaj jestesmy jak czule sejsmografy :-(. Nie wiem co bedzie z tymi grudniowkami, skoro mi ten pecherz zaczal rozrabiac. Ale Tobie sekunduje
EVE witaj! Bardzo nam sie przyda doswiadczona mamusia Bo na zdjeciu 2 coreczki, tak? Czy mozna Cie zapytac, ktora ciaze poronilas. Przed czy po dziewczynkach
Gosia :-),Izulka :-) Berbelek:-), Ewelka:-), Ewulka:-) i pozostale ciszej siedace panienki :-) pozdrowionka i samych dobrych snow. Niech Was dolki i doly nie lapia.