reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeżyczku;
Mam nadzieję, że Synuś szybko wróci do zdrówka - temperatura - czyli organizm walczy i na pewno sobie poradzi - przecież to silny Chłopczyk jest :-)
Ewelka;
ta pogoda mnie zszokowała, tym bardziej, że wymieniliśmy w samochodach oponki na letnie :-D ale co tam, ja i tak jeszcze nie wsiadam za kółko - zresztą łapki mi się jeszcze trzęsą - chociaż już mniej.
Daga;
a dlaczego Ty Kobieto płaczesz - przecież już niedługo Bedziesz miała Malucha przy sobie i bedzie wielka radość :-) ale wiem, wiem... takie sytuacje się teraz mogą pojawiać...
Dlaczegotak;
ciekawe jak tam po wizycie...pewnie wszystko oki. Doktorek pewnie będzie robił też test tymi paskami - w szpitalu tak robili.
Aga,Slodziutka- uściski dla Was

reklama
Kochane Dziewczynki! Ja tez wrocilam z pracy z dolem .... jakis taki dolowy dzien chyba.
Podczytalam sobie co tu sie dzieje i tez kurcze nie wesolo :no: .

Batonik, Dlaczegotak, piszcie prosze co u WAS!
Dobrze, ze Agus troche glupot policyjnych wrzucila :-D
Ale chwile sie zdrzemnelam, wyspacerowalam sunie, zjadlam dobra duza pizze :szok: i jest mi troche lepiej :-).

Poodpisuje Wam sumiennie pozniej jak wroce ze sklepu, teraz tylko Was prosze o szybkie sposoby pozegnania sie z zapaleniem pecherza/drog moczowych, bo czuje, ze cos mnie zlapalo. A w planach mialam romantyczny przytulankowy wyjazdowy weekend....:zawstydzona/y: bo termin taki fajny bylby na przytulanki-staranki, a tu biegam do lazienki co 10 minut ...:wściekła/y:. RATUNKU!

Mialam to wczesniej chyba raz w zyciu i chyba samo minelo. Narazie pije duzo soku zurawinowego, zrobilam cieply oklad.

Usciski mocne, lece do sklepu zanim mi zamkna.

Ostatnia edycja:
Joanna-pozdrowionka
Maggie nie wiem, czy macie coś takiego w aptekach-furaginum , szybko działa, można kupić bez recepty
czekam niecierpliwie co u dziewczyn po wizycie

Maggie - wiesz że w ciąży chodzi się do ubikacji częściej :p....hehehe , ale jak mówisz że to "tylko" infeckcja to niedobrze...trzymaj się..

Dziewczyny nie trzmajcie nas w niepewności co u Was po wizytach???????????

Eve28 - witaj im nas więcej tym raźniej i nic nie jest groźne gdy mamy siebie.. pisz do nas częściej...
muffy - widze że i Ty dzisiaj smutne wieści nam przynosisz..i jak trzyma się Twoja koleżanka??? Nic nie jest proste...niestety :-:)-:)-( przytulasy
ewelka - witaski i pozdrowionka

ojoj. Poszłam sobie do pracy a tu tyle dołeczków i złego samopoczucia.
Jutro będzie lepiej;-)
dlaczegotak i batonik. Czekamy dajcie znać
batoniku robił ci lekarz betę?

reklama
:no:nie jest dobrze niestety...w piątek mam się zgłosić do szpitala na ponowne usg...coś jest nie tak dziewczyny...lekarz nie mowil duzo...

Do góry