reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się cieplutko:-)
Przeczytałam wczorajsze zaległosci,tak mądrze piszecie,ja nadal dołek.

Słodziutka mówisz raz a dobrze,ale u mnie nawet tego razu bardzo nie było,jak m mnie wita słowami jaki jest zmęczony,jak go bolą plecy to po prostu rezygnuję.Dzisiaj postanowiłam się obrazic ale on nie rozumie o co mi chodzi:wściekła/y:

Wczoraj wieczorem tak nagle zaczęło bolec mnie podbrzusze,że ani siedziec ani chodzic,tak przez 5 minut conajmniej.Może to dobry znak,przed poronieniem miałam tak przed owulacją,może teraz też to była przyczyna ale pobolewa mnie już tak trzeci dzień.

Zyczę wszystkim dziewczynom ciepłego i słonecznego dnia,ja na poprawę humoru robię sobie na obiad gołąbki:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie Dziewczynki!!!
Miglak zagladaj do Nas częściej, czekamy na suwaczek:-):-)
Edytko ja do lekarza idę dopiero za 1,5 tyg w piatek.....Mdłości od niedzieli odpusciły, troszke mnie to martwi, ale moze to juz czas....
U mnie dzis pogoda deszczowa wiec na poprawę humoru zrobie pizze na obiad:-):-):-)
Pozdrawiam Wszystkie

dzien doberek....witam sie z wami bardzo serdecznie...
slodziutka ja juz limit gosci wykorzystalam hehehhe....kolejna dawka to moi rodzice i znajoma z polski ale to dopiero w lutym bo srednia corka(11 letnia) bedzie miec bierzmowanie....ale zostana tylko na 9 dni na szczescie....bo z nimi to z kolei calkiem inny problem.....rzeklabym procentowy ech...ale coz....rodzicow sie nie wybiera heheh....
u mnie zimno...wstaje rano i pale w kominku....mamy tydzien wolnego od szkoly wiec teoretycznie mozna byloby pospac ...ale wstaje i pale bo zanim dzieciaki powstaja to maja cieplo....kuzynka dzis juz leci....po poludniu...
zycze milego dnia

Więc i ja się witam z paniami.

Ptysia Agi(Agatka) mądrze napisała. Nie będę kopiować jej postu :-D więc powiem tylko że podpisuję się pod JEJ słowami. Może musisz jeszcze wziąść coś na pękniecie pęcherzyka? Albo własnie odpocząć od tego a wtedy organizm sam sobie poradzi po takiej dawce horomnów...
Optymizmu i szczęścia Wam życzę.

Alicja1985 witaski witaski. Gdzie Ci tak spieszno do pracy :-p:-D:rofl2:

pixela oby tak dalej. Ciąża przecież bez mdłości jest możliwa i jaka fajna? Cio? :rofl2:

Marzenko Ty po prostu "pozyczałaś" sobie internet od sąsiada?:-D:tak:;-) nieźle. Ale przynajmniej na bierząco jesteś. Ale szkoda ze już nie mogłaś się udzielać:-( Kiedy wyruszasz do pracy? Do kiedy masz wolne?
Zdrowia Ci życze i zaniku kaszlu:rofl2:

Agatko Ciebie tulę i pozdrawiam. Pytam jaki dziś masz dzień? Taki dobry jak wczoraj/..:-D:-);-)

Karolka a probowałaś uwieść swojego M? Wątpie by jakikolwiek facet oparl się zalotom pięknej kobiety? Może jednak Go perfidnie wykorzystasz:-D i wtedy i Ty i On bedziecie zadowoleni. Nie zastanawiaj się wiele. Nie obrażaj się tylko przełam lody i spróbuj uwieść swojego M. Naprawdę są na to sposoby :rofl2:
Gołąbki ohhhhhhh zaraz się wproszę. UWIELBIAM gołąbki !!!!Mniam mniam mniam :-D

Gabi jak tam M??? Lepiej coś? Jak wychodzi mu nie chodzenie?
Jak Ty się czujesz? Maluszek kopie?

allaa zleci szybciutko. Zanim sie obejrzysz już będzie piątek przyszły i będziesz oglądać swojego potomka na monitorze USG. Zapewne jakieś zdjątko dostaniesz.
Smacznej pizzy życzę. A jaką robisz?

Kasiu-Szafirku i dobrze że dobrze :-) leż odpoczywaj jak najwięcej. Zrób tak jak mówił Wam lekarz. I przeszły całkowicie plamienia?

Aguś IRL więc święta spędzacie w swoim gronie:tak: tak odpoczynek od gości jak najbardziej wskazany. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witajcie kochane......
Mam nadzieje,że nastroje macie "znośne" albo i lepiej.....
Pixelcia...daj troszke tego słoneczka bo u mnie za oknem katastrofalna pogoda...buuuu...pada cały czas i jest naprawdę nieprzyjemnie.....
Życze zdrówka i dobrych humorów......

Gołąbki ohhhhhhh zaraz się wproszę. UWIELBIAM gołąbki !!!!Mniam mniam mniam :-D

Zapraszam,zapraszam ale już wyruszaj bo jak wróci M to po goląbkach sladu nie będzie,zje ile bedzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPrzesyłam ci rurą,łapaj:-)

u mnie za oknem deszcz deszcz ...wrocilam z psina ze spaceru ...a teraz niemily zapach w domu sie unosi DO pracy ruszam za tydzien wiec jeszcze troszke

edytko piekne zdjatko sliczne laseczki

aga irl hmmm po południu ....luz hehe

agnieszka Aj mimo ze deszcz dla Ciebie duzo usmiechu zycze

reklama
my swieta zazwyczaj sami spedzamy bo do POlski nie latamy bo bardzo drogo a i nikogo nie bierzemy bo za bilety my placimy i nie bardzo sie oplaca....
ja wczoraj wyslalam sobie podanie o dofinansowanie do ogrzewania....ciekawa czy nam dadza....jak tak to kupimy olej i bedziemy mogli dodatkowo ogrzewac sie tym ogrzewaniem....normalnie palimy w kominku i mamy cieplo w calym domu ale wiadomo nikomu nie chce sie wstawac szybciej jak jest wolne czy swieta i palic....wiec jak nam dadza to bedzie extra....zaprogramujemy i bedzie cieplo rano jak sie wstaje a potem to juz kominek....oby przyznali....
poza tym leje...i tak ma byc caly dzien....ech....

Do góry