reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Andzi dobranoc. Pchły niech Cię gryzą na noc. Karaluchy niech schowaja się nie tylko pod poduchy. Spij słodko moja ......:rofl2: Ty wiesz co dalej :-D
Obżerstwo... lody z Mc`Donalds... czysta rozpusta!

Aguś mam dobrą pamieć ale "głupotki" się mnie nie trzymają. Od tego mam męża. Ja niestety zapamiętuje tylko same fakty :baffled::sorry2::-D
Aguś kolorowych snów. I niech jutrzejszy dzień będzie lepszy jak sama napisałaś od dzisiejszego.

Tez się żegnam Późnawo się zrobiło. A rano trza wstać.

Buziam wszystkie i życze spokojnej nocy.

ja też się witam z rana...ale dzis piekne słoneczko :-)...oby dzionek szybko zleciał....
miglak - wstaw suwaczek, razem bedziemy odliczać...
wszystkie dziewczynki całuje, nadal czuję sie rewelacyjnie, mdłości, bóli, strzykania, ciagnięcia gdziekolwiek.... brak....:-)

witam

nie pisalam bo nie moglam:-( komp był u informatyka... wiec czytałam Was na laptopie ale pisac nie moglam bo łapałam netaa od sasiada hihi;-)Jeszcze siedze w domku gardelko nie boli temperaturka w normie ale kaszel straszny :wściekła/y:

Dla Was wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-)Buzka

mordoklejko ale niespodzianka
szafirek ciesze sie ze plamienia ustaja bedzie dobrze

moj wynik kartiotypu wkoncu jest ...telefonicznie sie dowiedzialam ze dobry

reklama
Witam kochane z rana.

Ptysiu ty sie nie martw tym, że jak odstawisz wspomagacze to nie zajdziesz. Znam naprawdę duzo dziewczyn, które jak je odstawiły to dopiero zaszły w ciążę i to po pierwszym cyklu.
A jeżeli nie wyszło przez jakis czas z tabletami to moze powinien ci zmenic.
Ja przyjmowałam Clo ale był mi potrzebny jeszcze Pregnyl na pęknięcie pęcherzyka i dopiero po tym sie udało.
Moje koleżanki tylko dostawaly Clo i przez ok 2 lata nie mogły zajść a jak inny gin dorzucił im jeszcze pregnyl to jedna w 2 cyklu i druga w 1 zaszły.
Więc głowa do góry, moze potrzebujesz odpocząć od wspomagaczy, albo brac ich troche więcej.

Do góry