reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To samo zawsze mysl,ę jak zaglądam na BB, pamiętam kto Mnie tu przywitał, kto powiedział dobre słowo. Wiem,że dzięki Wam jakoś to minęło i wiem,że tylko Wy Mnie rozumiecie. Nie martw się Aguś dołkami, mamy je wszystkie jak sądzę, ale nie każda chce się przyznać do słabości. Ja się przyznaję.

Pisz kiedy i ile chcesz, kiedys to minie. Wierzę w to.

Witaj Doka, dobrze,że robisz badania. Przynajmniej wykluczasz cześć przyczyn.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzi poeamtów pisać za Ciebie nie będę chyba że będę mieć Twe przyzwolenie. Małomówna to Ty faktczynie nie jesteś :no::-D Mój mąż też ma z Ciebie świetny ubaw...i ze mnie tym bardziej :szok::-D niech będzie ma z "nas" ubaw hahaha

Aguś tak wieczory są przeokrutne.. w dzień problemy wydają się duuużo mniejesze, a wieczorem urastają do rangi NIE DO PRZESKOCZENIA :crazy: i te złe i powracające myśli... ehhh znam ten ból..

Doka więc dobrze ze badania OKI!!! A czemu staranka odłożone?

Dzięki Angeliko....z wzajemnością!!!!!!
Dziewczynki...wiecie...czasem jak pisze z Wami na BB to mam wrazenie ze pisze sama ze soba(pozytywne odczucie)....bo piszecie jakbyście czytały w moich myslach.....
A wracając do słabości.....ja tez jestem mięczak i przyznaję sie do tego....

Ostatnia edycja:
Heh...ja dzis sie zastanawiałam nad swoim zyciem...i wnioski mam naprawde marne....
Dobra a teraz wkleje Wam fajny tekst-opowiadanko..moze sie posmiejecie.....

Pociąg Intercity pędzący gdzieś przez Lubelszczyznę. Do kibelka w celach "higienicznych" wchodzi młoda kobieta. Zmienia podpaskę i rozgląda się za koszem, przeznaczonym na takie sytuacje ale nigdzie go nie znajduje. Aby nie spowodować zapchania muszli klozetowej, z pewnym zawstydzeniem otwiera okno i wyrzuca przez nie starą podpaskę. Na stacji w Motyczu oczekując na jedyny pociąg, który się tu zatrzymuje, stoi zarośnięty facet i czyta gazetę. Nagle z pędzącego Intercity wypada jakiś przedmiot i ląduje mu na twarzy. Facet bierze go w rękę, ogląda i mówi półgłosem:
-Kurnaa, niby wata a ryja nieźle mi rozwaliło.

Ostatnia edycja:
Nie ważne co było. Co jest za Nami. Ważne to czym chcemy by nasze życie było i stało się dzięki Nam. Musimy nauczyć się wyciągnąć wnioski Aguś na przyszłość i walczyć jak lwice o swoje. Bo św. Mikołajów nie ma... jak sama o siebie nie zadbasz nie zrobi tego nikt

reklama
Aguś, marne? Co Ty, popatrz na córkę, na siebie, to nie lada sukces, tak sobie powtarzam jak patrze na moją Olę. Moja wpadkę , ale jakże udaną:tak:

Pożegnam się juz ładnie, bo późno , a Ja wstaję wcześnie. Snu niby wiele nie potrzebuję, ale podkrążone oczy Pani w banku zwracaja uwagę. Do jutra i oby był nie gorszy od dzisiejszego a tylko lepszy.

Jak nie lubię MCDonalda to polecam lody w kubeczkach z łyżką i posypkami, czasem pozwalam sobie na chwilę szaleństwa i nawet ciut poprawia humor.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry