reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a u mnie chyba @ leje wiekimi krokami...brzuchol pobolewa,syfki jakies mi sie pojawily na twarzy....masakra...oczy mnie sie swieca hahhaha typowe oznaki na @...a i jeszcze plecy mnie bola....normalnie nie bedzie co testowac.hehhehe.....jesli przylezie to bedzie znak ze niestety nie jest nam dane dzieciatko....ech....

reklama
Kinguś i jak przeszło przeziebienie? Lepiej się czujesz? Alez Ty wrażliwa kobitka jesteś :-D
Oczywiście obowiazkowo w czwartek trzymam mocno zaciśnięte kicuki za Ciebie!
A dziękuje już lepiej.
Twoje kciuki przynoszą mi szczęście więc pewnie będzie dobrze.
Witam dziewczynki :) Już coś widziałam na USG, ale bardzo słabiutko jeszcze :-) Ale jest tam gdzie powinna być. Stracha miałam takiego przed wizytą, że aż mnie brzuch rozbolał, ale po pozytywnym wyniku wizyty od razu minął :-) Mdłości się zaczynają, piersi bolą i wogóle same niespodzianki, których nie poznałam w pierwszej ciąży :-) Boże, oby tak dalej!!
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:tak: Kiedy masz następne usg?

Witam wszystkie dziewwczyny!!!!!!!

Ja tylko na chwilkę, żeby się "pochwalić" - zrobiłam część badań!!
No i co???:nerd: Kiszka:baffled:. Wszystko w normie.:sorry2:
To znaczy- dobrze że w normie, ale miałam nadzieje że znajdzie się przyczyna moich strat. A tu dalej nic nie wiadomo.
Mam jeszcze jedno podejżenie ale na to badanie muszę jeszcze troche poczekać.
Tylko po co ja się badam skoro staranka na razie odłożone na kilka miesięcy:-:)-:)-(a może i na zawsze......................
Z jednej strony dobrze, że wszytsko badania w normie ale człowiek chciałby znać przyczynę.
Nie poddawaj się będzie dobrze.
Ja mam taki lekki niedosyt bo mi gin nie kazała robić żadnych badań oprócz tych co już zrobiłam(tokso, morfologia, mocz, cytologia).

Heh...ja dzis sie zastanawiałam nad swoim zyciem...i wnioski mam naprawde marne....
Dobra a teraz wkleje Wam fajny tekst-opowiadanko..moze sie posmiejecie.....
Pociąg Intercity pędzący gdzieś przez Lubelszczyznę...
Jesteś mądrą, wartościową kobietą i nie myśl źle o Sobie.

Super kawał :-D

Słodziutka odpowiadając na Twoje pytanie to u mnie pod górkę jeśli chodzi o ciążę. Miałam już takie dni,że wątpiłam, że jeszcze kiedyś zostanę mamą. Już Wam pisałam wcześniej, że mam PCOS (choć ginek powiedział, że delikatną formę, to mi się coś nie chce w to wierzyć). Jestem od czterech cykli na tabletkach wspomagających, co miesiąc biegam do ginka, potem na USG w połowie cyklu, po tygodniu biegnę na hormony i potem znowu do ginka. .
Ja mam to samo co Ty. Po wspomagaczach miałam tylko jeden pęcherzyk udało mi się zajść w 3 cyklu z lekami a teraz pewnie będzie powtórka z rozrywki...

Dziewczynki...prosze bardzo...słoneczka pół oddaje, było cieplutko i naprawde fajnie powygrzewać gnaty na słoneczku....
ja dzis na obiad leczo...cukinii na działce cały stos....

a na deser placki z dyni....

a co do mdłosci i innych objawów to jeśli bedzie dobrze z dzidzia to i na mnie przyjdzie pora....

Aga Irl nie kombinuj z tym wkręcaniem sie że nie bedzie co testować. Mnie też wyskakiwały syfki i miałam wszystkie oznaki @, bolał brzuch i ogólny wkurw mnie łapał i myslałam ze nic nie bedzie a tu...... niespodzianka fasolkowa sie okazała.
A ja i tak bedę trzymała za ciebie kciuki za II kreseczki.
Buziaki dla ciebie i głowa do góry
Milgak gratuluje dobrego usg bardzo sie ciesze ze było juz cos widać.
Kingus dzien dobry fajnie ze jesteś
Słodziutka mam dzisiaj bardzo dobry humor prawie tak jak wczoraj. Mam nadzieje ze ty też.
Ściskam mocno mocno. Fajne zdjęcia na NK ślicznie razem wyglądacie.

Aga AJ zgadzam sie z Kingusią fajna i bardzo wartościowa z Ciebie babeczka. Nie smuć się juz. Wystarczy tego dołowania. Jesteś nam bardzo potrzebna ( nie smutna tylko wesoła).
Jezeli jestem ci w stanie pomóc to powiedz jak.
Nie może byc wieczne źle. Trzeba w końcu tupnąć nogą i odrzucić te wszystkie złe mysli. I dzisiaj właśnie musisz tupać ile sie da.
Dzisiaj dziewczyny jest dzień tupania ( dla wszystkich pań co maja zły nastrój) odganiamy wszystko co złe.

Kinguś ja tez ogladałam m jak miłość i wiesz, przed wakacjami był odcinek jak cichopkowa dowiedziała sie że jest w ciąży i wiesz co...je sie wtedy tez dowiedziałam....potem myslałam, ze juz nie dam rady oglądać jak jej brzuch rośnie....ale jakos mi to nie przeszkadza...w końcu i mi niedługo urośnie ....a ty sięszykuj do staranek, testowanek...znowu cie czeka ten niesamowicie ekscytujacy okres....

reklama
Do góry