reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj Edytko nie ma za co :-):-D:-D

Ale ja przepraszam nowe dziewczynki ze o nich zapomniałam ale strach zakłada klapki na oczy... moje drogie w tym nieszczęściu szczęście że tu trafiłyście... teraz jest ciężko ale przyjdzie dzień że będzie lepiej i choć czasem los przewrotnie kładzie nam kłody pod nogi (tak było ze mną najpierw była nadzieja okres się spóźnia - jeden test nic drugi później nic, później beta też nic wreszcie usg - torbiel - załamka, dwa miesiące później jest lepiej torbieli nie ma ale o zgrozo POCS, trzeci miesiąc gin miał dać skierowanie do endokrynologa - nie trzeba są dwie kreseczki - małe kłopoty - ale ja myślę ze to fasolka rządzi i każe odpuścić bo to ona jest teraz najważniejsza) po za tym osoby które tu spotkałam to najwspanialsze kobiety pod słońcem ... kiedy jest ci źle i nikt nie rozumie cię bo przecież:
co się stało to się nie odstanie...
albo ta ciąża była taka młoda...
zawsze możesz mieć następne...
a najgorsze natura wie co robi....
One wszystkie wiedzą co czujesz, jak ci źle bo każda z nich z nas przeszła to co ty niekiedy kilkakrotnie, to najsilniejsze kobiety pod słońcem i każdy facet nawet najsilniejszy wymiękła przy nich/ nas ....
Ale się rozpisałam :-D:rofl2::-D:-D:-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!

ja znowu na chwile....
jesli chodzi o Zosie to moze nie do skutku, ale do 3 razy sztuka-taki jest nasz plan...

jestem u rodziców, wiec podczytam was dokłądniej dopiero w piatek...

buziaki dla wszystkich...

i porcja swiezych fluidków - niebieskich bo synkowych!
``````````````````````````````````````````````````````````
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`````````````````````````````````````````````````````````

Dziewczynki.....bardzo Wam dziękuję za cieple i miłe słowa wsparcia....
Edytko....te same troski od dłuzszego czasu mnie dołują.....a sama świadomość,że jestescie i mnie wspieracie jest doskonałą "terapią"...i wsparciem za co Tobie i wszystkim dziewczynkom dziękuje z glebi serca.....
A co do fasolki....to kochana....ja niestety musze przyznac ze skruchą,ze robie wszystko...ale zeby jej teraz nie było.....

Aguś IRL masz rację z tym wszystkim rzeczami do listy trzeba dopisac jeszcze herbatę białą, zieloną i czerwoną i bardzo mało czarnej. Najlepiej owocówkami sie raczyć.
Sery pleśniowe mają bakterie, ktore nie służą fasolkom.

Hej laski:blink:
Ja jak zwykle nie na bierząco.Ale nie mam czasu Was poczytać.Ale pamiętajcie,że trzymam kciuki za Was wszystkie !!!
Oczy mi się same zamykają:baffled:
Serów pleśniowych nie wolno,ale tylko tych oryginalnych,z niepasteryzowanego mleka.Te dostępne u nas,raczej wszystkie pasteryzowane,sprawdziłam:-p
Buziaki.Trzymajcie się.Papapa.

Agatko dziekuje Ci serdecznie za mms-ka!! Myślałam że zapomniałaś już o mnie :zawstydzona/y::-D Jak tam już po @? Kochana już wiem czym chciałaś mi się wczoraj pochwalić.Ale naprawdę nie miałam jak. Cieszę się że mądrze i rozsądnie myślisz. Zrób choć podstawowe badania i wtedy możesz iść z M na żywioł :-D:rofl2:

Dlaczegotak- Oliwierka wkońcu poznałyśmy. Podobny do mamci ;-) a tak na poważnie, śliny zdrowy chłop!!!!:rofl2:

Kasiu(Kasiek) cieszę się że znalazłaś swoją muzę, mi też muzyka zawsze pomaga. Jest ze mną zawsze i wszędzie.
Jak Igorek w przedszkolku? Już zaaklimatyzował się na stałe? Śpi już po obiadku? I jak tydzień w pracy się zaczął?
Tatuaż wow mi się podoba ale się nie zdecyduję.. za stara już jestem na tatuaż :sorry2:

Sylwia fajnie że wycieczka do Berlina się udała! Wspomnienia rzecz nie do kupienia! A co do @.. przykro mi że do Ciebie zawitała. Ale jak pisałam już wcześniej jedna z nas czeka pół roku by zostać matką a innej z nas udaję się za pierwszym razem. Ale przecież musimy iść do przodu i wierzyć w lepsze jutro które przyniesie nam swoje szczęście. I Tobie Sylwia z całego serducha życzę najpierw II wspaniałych kreseczek i wymarzonego bobaska!!!

Ptysia80 faktycznie nie było Cię chwilkę. Co się dzieje ze pod górkę? Coś ze zdrowiem tfu tfu.. czy problemy dnia codziennego z pracą rodziną ???
Ale doczytałam również że humorek dzisiaj u Ciebie znacznie lepszy więc!! Super! I ja trzymam kciuki za Ciebie w tym miesiącu. Więc nie jesteś sama.

Dilajla kochana a Ty już rasowa ciężaróweczka się robisz.. ponad 7 tydzień :rofl2: bardzo się cieszę że wszystko u Was oki.

Marta a Cio Ty taka bez weny na pisanie? Co się dzieje? Wszystko oki?

Marzenko a jak Twe choróbsko? Uciekło już od Ciebie? Jak obowiązki w pracy? Mało Cię tutaj :-( pusto bez Ciebie :-(

pixelka pytałaś co porabiam. Troszke zwiedzam :rofl2: a i miałam troszkę swoim "problemów" i nie miałam czasu na pisanie do Was ale nadrabiam juz zaległosci
Objawy ciążowe jak wiesz nie każda z nas ma. Więc albo sobie wykraczesz to żyganko :-p albo Cię ominie i przejdziesz bezobjawowo ciąże. Wszystkie opcje dozwolone :-D
Nowy fryz? Ehh mężczyźni jednak dużo mniej widzą od kobiet. Cóż... wiele tracą :rofl2:

Karolka dziękuje że pytasz. Mama bez zmian. W czwartek znów ma konsultację w poradni radioterapi ale co mi z konsultacji!! Niech wkońcu zaczną działać. :wściekła/y::angry: Najlepsza radioterapia która daje najlepsze efekty jest od 3 tyg po operacji a tutaj minęło już 5 TYG!!!!:angry::baffled:
I jak te upławy rożowawe? Ja raz tak miałam po poronieniu.. przy owoulacji... teraz juz niet.
Marne staranka? Czemuż to nie molestujesz swojego M? Ale wiedz że czasem wystarczy tylko raz a dobrze :-p:-D

Agula Irl ehhhh Ty masz z tym za wczesnym testowaniem:-p Jaki z Ciebie narwaniec hehe. Czy wizyty w tym roku u Ciebie będą jeszcze jakieś na święta czy już limit gościnności na ten rok już się u Was wyczerpał?:rofl2:

Kinguś i jak przeszło przeziebienie? Lepiej się czujesz? Alez Ty wrażliwa kobitka jesteś :-D
Oczywiście obowiazkowo w czwartek trzymam mocno zaciśnięte kicuki za Ciebie!

Kasik30 spóźnione ale szczere życzenia rocznicowe!!Oby dni, miesiące, lata które jesteście ze sobą były zawsze takie jak w dniu ślubu. Najwspanialsze i niezapomniane.
Powiedz jaki prezent wkońcu wymysliłaś? Jak minął Wam tak cudowny dzień?
Co do upławów.. dziewczynki już Ci odpowiedziały więc nie pisze więcej.

Aicja 1985 :rofl2: zapisałaś się do przychodni Medicover? Kiedy idziesz na pierwsze badańka? Podziel się z nami jakie masz zamiar zrobić badanka? Czy lekarz dał Ci jakieś specjalne czy robisz na własną rękę?
Dobre z tym "kwiatem lotosu" :-D

Madzia_modroklejka achhhhh ta Zosia samosia. Gratuluję więc chłopczyka. Już dwa Juniorki na BB...
Niebieskie śliczne fluidki ciążowe ale nie dla mnie jeszcze hahaha ale duzo chętnych jest wiec napewno zostana odpowiednio zagospodarowane

Gabi a u Ciebie wiadomo juz co będzie? Pisałaś raz że nie na 100%.. więc czekamy w niecierpliości.
M zakaz chodzenia? Jejku ależ Wy macie sajgon z tymi choróbskami. Naprawdę życzę Wam dużo zdrowia i optymzimu.

Jeżyk a Ty będziesz miała córunię czy synka?

Anesto nas trzyma w niepewności.. ehhh jak Jej dawno nie było. Pewnie już wie kto u niej w brzuszku kopniaki sadzi ale się nie chcę podzielić z nami :-(

Mika a Ty co tak mało piszesz na BB... nie trzymasz kciuków wiec powinnaś mieć wolne ręce... chyba że.....:rofl2::tak::-D:-)
eeeehhh kudłate mysli mnie nabrały:sorry2::szok::-D
Ależ dzisiaj prezenty rozdajesz :rofl2: czyżby to 6 grudzień był :-D:sorry2::-)

Katja79 a co U Ciebie słychać? Jak maleństwo które rośnie w brzuszku? Masz objawy ciążowe?? :-) PIsz do nas częściej!

Szafirek(Kasiu) dobrze że lekarz Cię uspokoił. Śliczny suwaczek:rofl2: Teraz to niech będzie juz tylko z górki.

Also-Alu :-D dobrze ze z gardełkiem to nic poważnego. Ale uważaj na siebie i okruszka i dbaj. I również gratuluje zakupu ciuszka ciążowego :rofl2: To wkońcu jaki finał był dzisiejszego obiadku?? Rosołek z brokułkami?

allaa - mdłości też towarzyszą Ci? Ale cały czas silne czy masz ulgę i odpoczynek po nich? Kiedy wizyta u lekarza?Coś piszesz że boli Cię bok? Przeszło juz czy nie?

guska super że wkońcu napisałaś. Też krzyczałam mocno za Tobą :tak: Do piątku jeszcze kilka dni i zobaczysz swoje maleństwo jak fika i macha nóżkami do Ciebie.

Diana doczekasz się i Ty na pierwszą @. Od 4 do 8 tyg to jest norma. Wiec musisz się uzbroić w cierpliowść!ALe życzę Ci oby jak najszybciej przyszła.

Agula AJ tulę mocno i życze Ci duzo siły być mogła widziec co dzień światełku w tunelu - bys podążała za nim i by Cie doprowadziło do upragnionego celu.

Dobra póki co zmykam narazie do obowiązków

Całuski dla Was wszystkich

Jeśli kogoś pominęłam wybaczcie. Starałam się bardzo :zawstydzona/y:

Wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam i przesyłam moc gorących uścisków.

reklama
witajcie
ja tylko wpadła sie przywitac i serdecznie pozdrawiam was wszystkie...

Madziu cóz za wieści:-) Zosi urosła paróweczka?? heheh
To moze będzie Zosiek, albo Zosisław, albo Zosisławek ehhehe
na pewno znajdziecie rówenie piękne imię:-)
jak moja siostra urodzila synka to mieli dylemat ale został Łukaszek:-) a ja i tak mówie Łukasik:-) cudowne dziecko

pozostalym ciezaróweczkom duzo zdrówka a staraczkom wytrwalosci, i sobie tez zycze duzo wytrwalosci...

przed nami święto zmarłych:-( w sobote na grób do małej jedziemy, szkoda ze jest tak daleko bo najchętniej chodzilabym co dzien....

Do góry