reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziekuje Dziewczyny za mile przyjecie w wasze grono:-)choc obiecalam sobie ze poczekam rok do kolejnej ciazy zlapalam sie na tym ze myslami juz jestem blizej niz myslalam.Minely dopiero niecale 3 miesiace od ostatniego zabiegu.Chcialabym na poczatku przyszlego roku znow sprobowac...ale boje sie jak diabli.Te 2 ciaze to juz nie byla czysta radosc jak z Sandra,ale strach czy sie uda.Do konca wierzylam i modlilam sie o zdrowie naszych nienarodzonych dzieci,ale nie bylo nam dane ich miec.Pierwsze poronienie mialam w domu,czasem zamykam oczy i widze to malenstwo,przy drugim stalam sie jak zywy trup.Nienawidze slow lekarzy:,,to sie zdarza,trzeba znow probowac''ale jak zapomniec o tych kilku czy kilkunastu tygodniach ciazy?Tylko wiara pozwala mi miec nadzieje...Pozdrawiam wszystkich

reklama
hej babeczki pare dni nie zagladalam a tutaj taakie wiesci...szafirku gratuluje i zaciskam kciuki z calej sily:wściekła/y:kurcze musi byc dobrze!!!!! Pozostale przyszle mamy baaardzo pozdrawiam i zycze milej owocnej nocki:tak:

Dziewczynki co robić boli brzuch i plamię ... boję się
Dzwoniłam do lekarza naszczęście był w szpitalu kazał wziąść dwie luteiny i leżeć a jutro na wizytę do niego....
Mam nadzieje, że jest już lepiej. Napisz koniecznie jak będziesz po wizycie. Wierzę, że będzie dobrze.
trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam wizyte u gina.Nie chce sie rozczarowac kolejnym koniowalem,trzymajcie za moje wyniki,za to co powie tzn ja pragne zeby powiedzial,ze mozemy dzialac i jest ok ahh.paaa
Trzymam trzymam;-) Odezwij się i opowiedz jak było.

KINGUSIA,, fajnie,że jesteś,,,,,,,,,,,,,po twoich postach widzę,że fajna z CIEBIE dziewczyna musi być,, taka wrażliwa,,,,,,,:-D
Aż się zarumieniłam, dziękuje :zawstydzona/y:
Żebym się popłakała wystarczy mi pokazać jak polacy na olimpiadzie dostają złoty medal i grają Polski hymn :sad:
Ale w życiu staram się być silna bo niestety różni są ludzie....

witam nie mogę już spać, wczoraj było strasznie bolał mnie brzuch z lewej strony aż promienowalo na nerkę wieczorem się zwijałam z bólu i wzięłam paracetamol i położyłam się dziś nie boli ... plamię jeszcze troszeczkę ale zobaczymy może to tylko sygnał że muszę odpuścić .... pozdrawiam

Szafirek_Kasiu kochana, pomodliłam się za Ciebie i kruszynkę.Byle teraz było już tylko lepiej.

Dziewczynki nie piszę nic bo nie mam czasu.
Odezwę się później.
Całuję Was i trzymajcie się cieplutko.
Miłego rozpoczęcia tygdonia Wam życzę.

szafirek trzymam kciuki, plamienie naprawdę nie musi oznaczac niczego złego - bardzo wiele dziewczyn je ma naprawdę, srednio co 4 zaciażona w dniach planowanej @, moja mama miała przy mnie, moja psiapsiuła przy Michałku....i wiele dziewczyn ze staraczek....głowka do góry

Witam serdecznie!

Szafirek będzie dobrze,trzymam kciuki:tak:
A ja się trochę zmartwiłam,wczoraj zauważyłam(przepraszam że tak otwarcie)że mój śluz nie jest biały ale leciutko różowawy,czy któraś z was miała tak kiedyś?tzn wczoraj taki był a dziś jest kremowy.Czy to normalne?

Zyczę wszystkim udanego poniedziałku:-)

reklama
witajcie...
Szafirku....musi byc dobrze,nie stresuj sie nazbyt mocno kochana...trzymam kciuki za Was....
Selenko....jestem cały czas z Tobą.....;-)...
Gabi,Guska,Miruś,Mordoklejko,Katja,Katrin,Allaa,Anesto,Also
Pixella,Dilajla...i wszystkie "brzuchatki"...trzymajcie sie zdrowo....
Słodziutka....zyczę aby doba była dłuższa,zdrówka i optymizmu...
Cyniczna,Alutka,Alicja,Doka,Ona,Agi,Aga Ir,Carri,Kinguś,
Karola,Kasiek,Niusia,....pozdrawaim was wszystkie..miłego dnia...

Do góry