Dziekuje Dziewczyny za mile przyjecie w wasze grono:-)choc obiecalam sobie ze poczekam rok do kolejnej ciazy zlapalam sie na tym ze myslami juz jestem blizej niz myslalam.Minely dopiero niecale 3 miesiace od ostatniego zabiegu.Chcialabym na poczatku przyszlego roku znow sprobowac...ale boje sie jak diabli.Te 2 ciaze to juz nie byla czysta radosc jak z Sandra,ale strach czy sie uda.Do konca wierzylam i modlilam sie o zdrowie naszych nienarodzonych dzieci,ale nie bylo nam dane ich miec.Pierwsze poronienie mialam w domu,czasem zamykam oczy i widze to malenstwo,przy drugim stalam sie jak zywy trup.Nienawidze slow lekarzy:,,to sie zdarza,trzeba znow probowac''ale jak zapomniec o tych kilku czy kilkunastu tygodniach ciazy?Tylko wiara pozwala mi miec nadzieje...Pozdrawiam wszystkich
reklama
kinguś
Nie poddam się
Mam nadzieje, że jest już lepiej. Napisz koniecznie jak będziesz po wizycie. Wierzę, że będzie dobrze.Dziewczynki co robić boli brzuch i plamię ... boję się
Dzwoniłam do lekarza naszczęście był w szpitalu kazał wziąść dwie luteiny i leżeć a jutro na wizytę do niego....
Trzymam trzymam;-) Odezwij się i opowiedz jak było.trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam wizyte u gina.Nie chce sie rozczarowac kolejnym koniowalem,trzymajcie za moje wyniki,za to co powie tzn ja pragne zeby powiedzial,ze mozemy dzialac i jest ok ahh.paaa
Aż się zarumieniłam, dziękujeKINGUSIA,, fajnie,że jesteś,,,,,,,,,,,,,po twoich postach widzę,że fajna z CIEBIE dziewczyna musi być,, taka wrażliwa,,,,,,,![]()
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Żebym się popłakała wystarczy mi pokazać jak polacy na olimpiadzie dostają złoty medal i grają Polski hymn
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
Ale w życiu staram się być silna bo niestety różni są ludzie....
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
witam nie mogę już spać, wczoraj było strasznie bolał mnie brzuch z lewej strony aż promienowalo na nerkę wieczorem się zwijałam z bólu i wzięłam paracetamol i położyłam się dziś nie boli ... plamię jeszcze troszeczkę ale zobaczymy może to tylko sygnał że muszę odpuścić .... pozdrawiam
slodziutka_e
Fanka BB :)
Szafirek_Kasiu kochana, pomodliłam się za Ciebie i kruszynkę.Byle teraz było już tylko lepiej.
Dziewczynki nie piszę nic bo nie mam czasu.
Odezwę się później.
Całuję Was i trzymajcie się cieplutko.
Miłego rozpoczęcia tygdonia Wam życzę.
Dziewczynki nie piszę nic bo nie mam czasu.
Odezwę się później.
Całuję Was i trzymajcie się cieplutko.
Miłego rozpoczęcia tygdonia Wam życzę.
allaa
Fanka BB :)
Szafirku trzymaj sie dzielnie, wierze, ze bedzie dobrze. Ja tez raz plamiłam i okazało się ze wszystko z dzidzią ok.
Tym razem musi byc dobrze, mocno trzymam kciuki.
Tym razem musi byc dobrze, mocno trzymam kciuki.
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
mam nadzieję ze będzie dobrze odezwę się po południu
szafirek trzymam kciuki, plamienie naprawdę nie musi oznaczac niczego złego - bardzo wiele dziewczyn je ma naprawdę, srednio co 4 zaciażona w dniach planowanej @, moja mama miała przy mnie, moja psiapsiuła przy Michałku....i wiele dziewczyn ze staraczek....głowka do góry
Witam serdecznie!
Szafirek będzie dobrze,trzymam kciuki![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A ja się trochę zmartwiłam,wczoraj zauważyłam(przepraszam że tak otwarcie)że mój śluz nie jest biały ale leciutko różowawy,czy któraś z was miała tak kiedyś?tzn wczoraj taki był a dziś jest kremowy.Czy to normalne?
Zyczę wszystkim udanego poniedziałku:-)
Szafirek będzie dobrze,trzymam kciuki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A ja się trochę zmartwiłam,wczoraj zauważyłam(przepraszam że tak otwarcie)że mój śluz nie jest biały ale leciutko różowawy,czy któraś z was miała tak kiedyś?tzn wczoraj taki był a dziś jest kremowy.Czy to normalne?
Zyczę wszystkim udanego poniedziałku:-)
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
witajcie...
Szafirku....musi byc dobrze,nie stresuj sie nazbyt mocno kochana...trzymam kciuki za Was....
Selenko....jestem cały czas z Tobą.....;-)...
Gabi,Guska,Miruś,Mordoklejko,Katja,Katrin,Allaa,Anesto,Also
Pixella,Dilajla...i wszystkie "brzuchatki"...trzymajcie sie zdrowo....
Słodziutka....zyczę aby doba była dłuższa,zdrówka i optymizmu...
Cyniczna,Alutka,Alicja,Doka,Ona,Agi,Aga Ir,Carri,Kinguś,
Karola,Kasiek,Niusia,....pozdrawaim was wszystkie..miłego dnia...
Szafirku....musi byc dobrze,nie stresuj sie nazbyt mocno kochana...trzymam kciuki za Was....
Selenko....jestem cały czas z Tobą.....;-)...
Gabi,Guska,Miruś,Mordoklejko,Katja,Katrin,Allaa,Anesto,Also
Pixella,Dilajla...i wszystkie "brzuchatki"...trzymajcie sie zdrowo....
Słodziutka....zyczę aby doba była dłuższa,zdrówka i optymizmu...
Cyniczna,Alutka,Alicja,Doka,Ona,Agi,Aga Ir,Carri,Kinguś,
Karola,Kasiek,Niusia,....pozdrawaim was wszystkie..miłego dnia...