reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
reklama
Hej dziewczynki

milgak - wspaniale czułam że II kreseczki dzisiaj.Gratuluje!!!!!!!!

Pixelko cieszę się z betki.Przyrost ładny jak na dwa dni.Więc uspokoiłas się troszkę?

Szafirek :-):-D czekamy na Twojego TESTA!!!

Mika ehhhhh tak czułam ... że nie odzywasz się bo coś się stało.Zawsze choć się witałaś :baffled: Najważniejsze że czujecie się już lepiej. Plamisz dalej? Czy ustąpiło już?

also,Alu :) - lepiej idź do lekarza i uważaj na siebie i okruszka. Trzymaj się zdorowo!!

Sylwia ehhh masz Ci los. A co Cię podkusiło by zrobić badanie moczu? Udanego wyjazdu.Baw się dobrze i uważaj na siebie.

Dilalja tak Ci bleeee. Spytaj się Gabi jak sobie pomagała, Ona ma w bleeee duże doświadczenie. Trzymaj się skarbie z maleństwem.

Pati!!! Gdzie się podziewasz!!

Kinguś i jak sie czujesz lepiej?

Agatko różnie bywa z @... każda z nas jest inna i inaczej reaguje na zabieg. Ja miałam w sumie normalną @. Choć zaczynała się plamieniem i do dziś dnia własnie zmienilo się i zaczyna się plamieniem.:baffled::sorry2:

Kasik dobrze że napisałaś! Jak każda z nas masz te same dylematy. robić badania czy nie, po pierwszej stracie. Ja jestem zwolenniczką badań. Lepiej zapobiagać niż leczyć. Może to być faktycznie "przypadek" jak to lubią mówić lekarze. Ale ja wolę już być ostrożniejsza i wolę zrobić przyajmniej podstawowe badania. Podstawowe badania są napisane na osobnym watku "badania po poronieniu"
Napisz jak się czujesz? Jak dajesz sobie radę?
A co do ciązy i tutaj zdania są policzone. Musisz postąpić zgodnie z własnym sumieniem. Nikt Ci nie powie zachodź po pierwszej @ będzie OK. Ani nikt Ci nie powie zachiodź po roku bo będzie OK. Nikt Ci niestety nic nie zagwarantuje. Jedne z nas faktycznie starają sie po pierwszej@ inne czekają znaczenie dłuzej. Decyzja należy do nas samych i naszego stanu fizycznego i psychicznego.

Do góry