reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobra dziewczynki ja idę spać, bo coś mnie morzy sen. Ja w sypialni mam zakręcony kaloryfer i lekko rozszczelnione okno, bo mi mega gorąco. Grzeją już od połowy września u nas. Może po prostu jakaś jestem osłabiona, ale tak jak mówicie trzeba dmuchać na zimne, jak jutro nie przejdzie to idę do lekarza. Dobranoc i kolorowych snów Wam życzę. Buziaczki.

reklama
Jeszcze udało mi się wieczorkiem zasiąść przed komputerem :tak:
Witajcie .Dziękuję za wsparcie jak pisałam wróciłam wczoraj ze szpitala snuję się po domu i nie wiem co ze sobą zrobić. Od 6 tyg. łudziłam się że będzie dobrze w 9 potwierdzili puste jajo wywołali poród i łyżeczkowanie. Zjednej strony chciała bym zajść od razu w ciąże jedni mówią że to dobrze drudzy że żle ,że lepiej odczekać 3 cykle .A jak mam czekać to czy brać tabletki anty moja lekarka mówiła ,że szybciej sie wtedy zachodzi. sugerowła badania męża bo poprzednie dziecko mam z innego związku. A inny lekarz mówił ,że badania robi się dopiero jakby się pare razy taki coś przytrafiło ,że tak się zdarza ,że to błąd komórek i takie tam.Doradżcie coś .Pomóżcie mi to przejść.
Mi gin powiedziała, że szkoda w siebie chemie ładować że jednak warto zrobić badanie nasienia. Ja też miałam puste jajo płodowe 8tc, lekarz pozwolił się starać po 2 @. Badań żadnych nie kazała robić tylko cytologię bo w ciąży zdążyłam zrobić na toksoplazmozę, morfologię, mocz.
Dzisiaj mam trochę smutny dzień, bo moja mała siostrzenica poszła do szpitala, ma zapalenie oskrzeli, przechodzące w zapalenie płuc, do tego miała mocna biegunke i wymiotowała do tego stopnia, ze porządnie sie odwodniła. A żeby nie było za wesoło, to jeszcze jej usteczka dzisiaj siniały. Jutro będą jej robili echo serca, ale nie wiem o której godzinie....
Biedna dziewczynka ale na pewno wyzdrowieje dzieciaczki są silne.

Dzisiaj dostałam pierwszą@ po zabiegu.
Jakos jej tak mało czy to normalne tak to ma być???
Bo czytałam że pierwsza @ po jest raczej bardziej obfita od zwykłej.
Chyba że sie jeszcze rozkręci????
Zazdroszczę Ci ja jeszcze czekam na pierwszą @. ;-)

jak ja nienaiwdze tej reklamy"mama jest w ciazy!...bede miala siostrzyczke...Ania jest w ciazy! Myszko jak sie cieszee!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie moge jej sluchac a ciagle jakos ona leci brrrrrrrrrrrrrrr
Dokładnie, mnie kiedyś prześladowała reklama lodówki beko co facet przynosił kobiecie w ciąży jedzonko :zawstydzona/y:

Kinguś i jak sie czujesz lepiej?
Chyba trochę lepiej ciekawe czy M wygrzeje mnie dziś w łóżeczku ;-)

hejka dziewczynki
wstałam tylko cos przekąsić...troszke sie uspokoiłam choć wiem, ze to może nic nie znaczyć...i tak dory znak, powtórze betke za kilka dni...
Gabi betke robiłam w pn i śr..co 48h
Agi pierwsza @ trwała u mnie 3 dni i była...baardzo skapa....

Miglak..Gratulaski:-)...ja na 28 dni byłam dwa dni ...zmmierzyłam 2 razy tempkę i zrobołam test...potem betkę...a tempka non stop 37-37,2 nawet mi do 37,7 skoczyła przy 38,4 juz włączyłam apap....ale na razie jest dobrze...

Syla...przy wszystkich trzech wykrytych II miałam 4 dni przed bóle jak na @ więc to dla mnie typowy objaw ciazowy.... nadal trzymam kciuki

kasik..jestem po podobnej historii jak ty...dzidzie jedna juz mam z moim m a za drugim razem puste jajo...robiłam jakies badanka ...nic nie wykryto ...postaralismy sie po 2@ i jakieś efekty są..czekamy na 5.11 :-) i pierwsze usg...może się uda

buziaczki dla wszystkich - kochane jesteście....!!!!!

reklama
Do góry