reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki, wiecie gość jak ryba na trzeci dzień zaczyna śmierdzieć... Wiem coś o tym, bo całe wakacje mieliśmy gości. Już mam dość, M powiedział, że teraz będzie mówił otwarcie, że w wakacje tylko rodzice i rodzeństwo, reszta jak chce to cały rok może nas odwiedzać. Teraz też się do nas chcieli władować, ale M się wściekł, aż go nie poznałam. Powiedział, że co to znaczy, żeby ktoś sobie planował bez nas, że do nas przyjedzie? Chciał przyjechać jego kuzyn z dziewczyną i żeby też M siostra z chłopakiem przyjechała. W rodzinie nikt jeszcze nie wie o ciąży, więc powiedział swojej mamie, że jak chcą to ok, ale niech najpierw z nami ustalą a nie wszyscy naraz i mówi, wiesz, ja teraz ciągle wyjeżdżam, prawie wcale nie mamy czasu dla siebie. A ja słuchajcie myślałam, że się zwinę ze śmiechu jak tego słuchałam.

Edytka przepłukałam gardło wodą z solą i na noc sobie ze 2 witaminy C wezmę, a jutro chyba rzeczywiście pójdę do lekarza, chyba, że mi przejdzie. Normalnie się boję, że szok. Kurde nigdzie nie wychodzę więc nie wiem czemu mnie to dorwało?? Skąd??

Aga, a o nas to sobie wszyscy szczególnie w wakacje przypominają. Tak się zdaje, ale mieć co weekend gości i czasami jeszcze w tygodniu i do tego pracować to można się pochlastać. Nie wspomnę już o wydatkach. A niektórzy to przyjeżdżają jak na wczasy, siedzą w domu, my w pracy i jak przyjdziemy to jeszcze trzeba ugotować i podać, normalnie ręce opadają.

Also, Alu może to z tego że sezon grzewczy zaczęty? Może nie będzie tak źle? Ale lepiej uważać i chuchać na zimne. Będzie wszystko OK jeśli będziesz o siebie dbać. A że dbasz.......
Goście goście.. wszytsko fajnie jak wiemy kiedy przyjadą i jeśli wizyty trawją ....KTRÓTKO :rofl2:

Aguś.. tak to jest.. taka kolej rzeczy. Dziewczynki mają swoje sprawy.. nie mają czasu na BB

reklama
Do góry