reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Witam Dziewczynki!!!!
Milgak, GRATULACJE!!!!!!:-):-):-)
Edytko, faktycznie nie odzywałam się, bo wczoraj dosyć mocno plamiłam i nie miałam nawet jak pojechać do szpitala, wiec cały dzień przeleżłam w łóżku. Dzisiaj byłam u lekarza, z Juniorkiem wszystko ok, lekarz zapisał mi tabletki na uszczelnienie naczyń włosowatych i chwilowo zmniejszył mi dawkę Clexane(zastrzyków).
Pixelko, jak tam betka??
Jeżyk, pięknie wygladasz:-)
Milgak, GRATULACJE!!!!!!:-):-):-)
Edytko, faktycznie nie odzywałam się, bo wczoraj dosyć mocno plamiłam i nie miałam nawet jak pojechać do szpitala, wiec cały dzień przeleżłam w łóżku. Dzisiaj byłam u lekarza, z Juniorkiem wszystko ok, lekarz zapisał mi tabletki na uszczelnienie naczyń włosowatych i chwilowo zmniejszył mi dawkę Clexane(zastrzyków).
Pixelko, jak tam betka??
Jeżyk, pięknie wygladasz:-)
ona26
Fanka BB :)
Syla jakich bakterii? To os powaznego?Na badanach moczu sie nie znam niestety
Mirciu to dobrze,ze wszystko ok.Ja jak slysze plamienie to mnie ciarki przechodza na sama mysl ale Ty chyba sie juz przyzwyczailas prawda?
Pieke buleczki drozdzowe,jejus jakie goraco w domu sie zrobilo/
Pixelka puk puk gdzie sie podziewaszzz???
Mirciu to dobrze,ze wszystko ok.Ja jak slysze plamienie to mnie ciarki przechodza na sama mysl ale Ty chyba sie juz przyzwyczailas prawda?
Pieke buleczki drozdzowe,jejus jakie goraco w domu sie zrobilo/
Pixelka puk puk gdzie sie podziewaszzz???
Witajcie .Dziękuję za wsparcie jak pisałam wróciłam wczoraj ze szpitala snuję się po domu i nie wiem co ze sobą zrobić. Od 6 tyg. łudziłam się że będzie dobrze w 9 potwierdzili puste jajo wywołali poród i łyżeczkowanie. Zjednej strony chciała bym zajść od razu w ciąże jedni mówią że to dobrze drudzy że żle ,że lepiej odczekać 3 cykle .A jak mam czekać to czy brać tabletki anty moja lekarka mówiła ,że szybciej sie wtedy zachodzi. sugerowła badania męża bo poprzednie dziecko mam z innego związku. A inny lekarz mówił ,że badania robi się dopiero jakby się pare razy taki coś przytrafiło ,że tak się zdarza ,że to błąd komórek i takie tam.Doradżcie coś .Pomóżcie mi to przejść.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ona, dokładnie, ja już się do plamień przyzwyczaiłam, i jak mam takie leciutkie to nawet do lekarza nie idę, no ale wczoraj to dosyć mocno mi poleciało, więc wolałam to sprawdzić.
Dzisiaj mam trochę smutny dzień, bo moja mała siostrzenica poszła do szpitala, ma zapalenie oskrzeli, przechodzące w zapalenie płuc, do tego miała mocna biegunke i wymiotowała do tego stopnia, ze porządnie sie odwodniła. A żeby nie było za wesoło, to jeszcze jej usteczka dzisiaj siniały. Jutro będą jej robili echo serca, ale nie wiem o której godzinie....
Dzisiaj mam trochę smutny dzień, bo moja mała siostrzenica poszła do szpitala, ma zapalenie oskrzeli, przechodzące w zapalenie płuc, do tego miała mocna biegunke i wymiotowała do tego stopnia, ze porządnie sie odwodniła. A żeby nie było za wesoło, to jeszcze jej usteczka dzisiaj siniały. Jutro będą jej robili echo serca, ale nie wiem o której godzinie....
ona26
Fanka BB :)
Kasik mi lekarze tez nic nie kazali robic szczegolnego tylko zachodzic w ciaze 3,4 pelne cykle i juz.Ja na wlasna reke badania robie.Znam tez kolezanki ktore bez badan zaszly w ciaze po poronieniu i dzieci maja,w sumie to i one sie dziwia czemu robie te badania ale mysle ze warto nawet dla samej siebie.Ciezko znalesc przyczyne,ja jej nie znam.Robilam pdstawowe badania.Glowa do gory
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Kasik, to prawda to sie zdarza tak mówią lekarze, nie jedna z nas posłuchala lekarza i po 1 poronieniu nie zrobila zadnych badan,i nie jedna tego zalowala tracąc ciaże drugi raz..
uwazam ze badanie powinno sie zrobic, wydasz troszke ale bedziesz spokojniejsza...
co do tego ile poczekac to moim zdaniem minimum 2-3 cykle... ja odczekalam wiecej ale ja stracilam ciąze w 24 tygodniu...
zycze Ci abys nabrala wiary i sily zeby to przetrwac....zostan z nami a poczujeszsie na pewno lepiej...
Mirus to super ze z juniorkiem oki:-)
mam nadzije ze dobrze sie czujecie!
Jezyku piekny brzusio naprawde...
uwazam ze badanie powinno sie zrobic, wydasz troszke ale bedziesz spokojniejsza...
co do tego ile poczekac to moim zdaniem minimum 2-3 cykle... ja odczekalam wiecej ale ja stracilam ciąze w 24 tygodniu...
zycze Ci abys nabrala wiary i sily zeby to przetrwac....zostan z nami a poczujeszsie na pewno lepiej...
Mirus to super ze z juniorkiem oki:-)
mam nadzije ze dobrze sie czujecie!
Jezyku piekny brzusio naprawde...
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Ona- nie wiem jakie to bakteri bo nie zrobilam posiewu, posiew zrobie w poniedzialek, ale na wszelki wypadek biore juz urosept i ziółka pije na pęcherz...
boli mnie dzis podbrzusze, w przyszlym tyg umawiam sie do ginki bo chce zrobic posiew na ureaplazme i chlamydie... tak jakos nie daje mi to spokoju....
boli mnie dzis podbrzusze, w przyszlym tyg umawiam sie do ginki bo chce zrobic posiew na ureaplazme i chlamydie... tak jakos nie daje mi to spokoju....
reklama