reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No powiem wam że listopad to dobry miesiąc na owocne staranka- na dworze zimno więc miło się poprzytulac:-D
No to już wiemy jak będziesz spędzać wieczory ;-);-);-)
Ja jestem w kolejce dopiero na grudzień :dry:

Kinguś, nie dziękujeżeby nie zapeszyć...jak zobacze to uwierzę...oczywiście chodzi mi o maleństwooo....
Wiem o co chodzi, trzymaj się;-)

Zapomniałam napisać, że rzeżucha mi wyrosła ale oczywiście mój M stwierdził że mu nie smakuje

Ostatnia edycja:
reklama
no własnie, wiadomo o co chodzi, lekarka wysłała mnie na usg po 5.11 i było miejsce na 5.11...ale to bedzie dopiero 6t3dc chyab za wcześnie na usg...musze sie przepisać...

i tak czekam w niewiedzy kinguś, ale sie przepiszę :-) będzie 7t3d i juz jesli ma być zarodek to bedzie...zobacze jeszcze jaka bedzie jutra ta beta...głupio mówić ale mam złe przeczucia....

ja ci przekażę fluidki jak coś z tego wyjdzie...nie chce przekazywać zawczasu...a swoją droga to 3 tyg do pierwszego usg jest gorsze niż czekanie na test i II

Hej dziewczynki! Ja od wczoraj czytam świetną książkę i już ją prawie całą przeczytałam, aż mnie oko boli. Mam jeszcze jej 2 części, także na ten tydzień mam co robić.

Cieszę się, że robicie już zapisy na listopad i grudzień! Oby nas zafasolkowanych tutaj przybywało.

Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dawno nic nie czytała, to trzeba to zmienić:tak:
Dziś czeka mnie wizyta u dentysty :dry: chce wyleczyć ząbki przed ciążą, żeby być dobrze przygotowanym...choć pewnie to nie możliwe

Ostatnia edycja:
Do góry