reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam ja tylko na chwilkę....

MIGLAK trzymam mocno kciuki,,,,,,,daj znać odrazu jak teścior ok???,,,,trzymam mocno, mocno,,mocno,,,ale będzie wysyp........heheheh....

Aga,,,fajna ta stronka,,,do tej pory nie wiedziałam jak to wyglada,,,,,,,,,a teraz jest to jaśniejsze,,,i nie dziwię, sie ,że to nie taka prosta sprawa z tym zajściem,,,mój M stwierdził,,że trzeba działąć codziennie,hehehe ale bedzie się działo,,tylko czy nie odpadnie przy finiszu,heheheheheheh

Pixelko,,ty kchana nie zamartwiaj się na zapas,,u każdego jest inaczej,,,,,ja wierzę,że teraz się uda,,,,,trzymam za Ciebie kochana kciuki,,,

Luiza,,fajnie że dołączasz do staraczek,,,,,cieszę się....

Selenko,,,,,,a jak u CIebie,,milczysz, milczysz....miałobyć testowanko,,za Ciebie też trzymam kciukaski,,,,

Słodziutka,,,dla CIebie ogromny buziak:-D:-D:-D:-D:-D

Mirka, Gabi, Alla, Mordoklejka, Anesto, Pixelko, Guśka, Also, Katrin, iresztę zafasolkowanych,,,prychajcie kochane, prychajcie,,,,bo my w potrzebie hehehhe......uważajcie na siebie,,,,

Selenko,,,,,,trzymam trzymam kciukasy,,,,,,,,.
Szfirek,,,za Ciebie i testowanko też,hehehehe

Aga Aj,,piękna fotka na NK,,jesteście takie podobne,, piekna dama wyrośnie po mamusi,,,,,,:-):-):-)

Agi kochana ,,jesze raz wielkie dzięki..Ty wiesz za co,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

KArola kochanie,,,,,,ale fajnie,,mam nadzieję,że wytrzymamy i zatestujemy tym razem razem w ten sam dzień,,,zobaczysz litopad bedzie nasz,,hehehe 11.11.....to musi być szczęśliwa data na testowanko,,,,,,,,obejrzyj fotki Aga ir,,a zobaczysz że to nie taka ,łatwa sprawa,,,,hehehe ONA TEZ DOŁĄCZY heheheheh

LUiza, Tarasia, Pysia, Wróbelek, Cyniczna, DOka carri...... pozdrawiam,,,

ALICJO,,,,,brakuje mi CIebie,,,,,,buziaki dla CIEBIE słonko TY moje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SYLUS jak ta teścior był????albo betka,,,,,,,,,tez trzymam mocno kciuki,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

ale nas jest,,,,,,wszystkie pozdrawiam,,i życzę miłego wieczorku,,,,,,,,BUZIAKI DLA wszystkich

Ja juz oglądalam tę stronę wcześniej,szukałam czegoś na temat dni płodnych i trafiłam na tę stronę.Obiecałam sobie że tym razem nie będę niczego sprawdzac ani zastanawiac się czy to dobry dzien,jak ma sie udac to się uda.
Kasiek teraz już wiem czemu ta @ przylazła do mnie 3 dni wcześniej,to umawiamu się,że 11.11 testujemy,mam nadzieję,że nie odpadnę w przedbiegach jak tym razem.

Miglak...to ja tez trzymam kciukasy....
Aga Ir...stronka ok ale bleeee to wszystko wygląda...wyczytałam dzis na innym forum gdzie lekarz odpowiadał na pytanie o owulkę i napisał,ze nie jest regułą ze owulacja jest "naprzemienna"...ze to "losowa" sprawa z którego jajnika.....
Dziewczynki za wszystkie mocno trzymam kciuki...oby Wam sie udało.......
Witaj Edytko.....

reklama
Cześć dziewczyny

Dochodze do wniosku że z lekarzami nie dojdzie do ładu.
Byłam dziś u internisty żeby mi dał skierowanie na dokładne badanie tarczycy w związku z moimi poronieniami. Ginekolog (w przychodni) powiedział mi że on skierowania na te badania nie może dać- tylko internista:crazy:
A internista (zresztą kierownik przychodni, więc jest szana że wie co mówi) twierdzi że ginekolog ma pełną paletę możliwości jeżeli chodzi o badania.:baffled::angry::szok:. I w ogóle była zdziwiona że mi nie dał skierowania. Dostałam za to na morfologie, glukoze i niestety z tarczycy tylko TSH.
Chciałbym choć część badań zrobić nieodplatnie, bo wiadomo ile to wszystko kosztuje:angry::angry::angry:
Tak więc odważyłam się ruszyć z miejsca i zaczynam badanka........;-)a potem może i staranka...........;-)

Do góry